«Кременчук» вперше обіграв «Кривбас»

3.11.2016, 20:25 Переглядів: 2 909

«Кременчук» вперше обіграв «Кривбас»

Кременчуцька команда оформлює першу перемогу в сезоні над "Кривбасом"

3 листопада у Кременчуці хокейна команда "Кременчук" вперше перемогла "Кривбас". Матч завершився з рахунком - 2:1.

 

У міжсезоння команди зустрічалися між собою двічі: на Відкритому Кубку Кременчука 2016 кременчужани виграли 4:0, а на Відкритому Кубку Донбасу 2016 криворіжці взяли реванш 3:2. У чемпіонаті УХЛ між командами проходять цікаві ігри, де успіх був на боці «Кривбасу», але в яких «Кременчук» все-таки заробив два очки: 1:2от, 1:4, 3:4Б.

 

Напередодні гри обидві команди були максимально мотивовані: господарі мали 4-матчеву домашню переможну серію, і в разі перемоги наздоганяли б «Донбас» в турнірній таблиці, «Кривбас» же, в разі перемоги, знову виходив би на чисте перше місце.

 

Як повідомляє прес-служба ХК "Кременчук", місце у воротах «Кременчука», замість дискваліфікованого Едуарда Захарченко, зайняв 17-річний Микита Петренко. Також в складі господарів дебютував захисник Олексій Мельников, який перейшов з «Дженералз» два дні тому.

 

Вже через 34 секунди після початку матчу «Кривбас» отримав можливість вийти вперед: спочатку Ілля Коренчук заробив двохвилинне видалення, а через хвилину до нього на лаві штрафників приєднався інший форвард Артем Гніденко. Проте, рахунок в матчі відкрив «Кременчук» - після кидка Ігоря Коваленя, зльоту, на добиванні зіграв повернувся на лід після травми Юрій Петранговський.

 

Другий період також почався з видалення гравця «Кременчука», коли за затримку ключкою був покараний Андрій Башко. Після того, як гра продовжилася в рівних складах, більший тиск було на ворота Дениса Черепанова. Довгий час воротар успішно відбивав атаки, проте на 34-й хвилині, за допомогою Володимира Романенка та Ігоря Коваленя, дубль оформив Юрій Петранговський.

 

Третій період пройшов на рівних курсах, свідченням чого стало кількість кидків по воротах в останню двадцятихвилинку: 9:13. За дві з половиною хвилини до кінця гри, буквально крізь захист «Кременчука», протягнув шайбу Ігор Слюсар, удар якого парирував Микита Петленко - але інтригу в гру повернув Олександр Караульщук, домагатися шайбу.

 

До кінця гри залишалося 30 секунд, коли свої ворота покинув воротар «Кривбасу», однак змінити рахунок було не в силах криворіжців - 2: 1, і «Кременчук» оформляє першу перемогу в сезоні над «Кривбасом».

 

«Кременчук» - «Кривбас» 2:1 (1:0; 1:0; 0:1)

Арбітри: М. Урда, О. Серебряков, А. Корепанов

Шайби: 1:0 Петранговський (Дегтярьов, Коваленя), 12:42; 2:0 Петранговський (Романенко, Коваленя), 33:50; 2:1 Караульщук (Слюсар, Вал. Алексюк), 47:51.

Кременчук: Петленко (Шевчук); Башко - Дегтярьов, Ісаєнко - Ігнатенко, Романенко - Варивода, Мельников - Савицький; Коренчук - Кузьмик - Слиш, Чернишенко - Гніденко - Кирющенков, Луговий - Карпенко - Янішевський, Коваленя - Гриценко - Петранговський.

Кривбас: Черепанов (Безхлебний); Александров - Катрич, Магерів - Рябенко, Черевач - Макріцкій; Слюсар - Вал. Алексюк - Караульщук, Німенко - Черненко - Селянин, Савченко - Секірко - Толканов - Коваленко - Куцевич - Рубан, Підгурський.

 

Турнірна таблиця

«Кременчук» вперше обіграв «Кривбас» 

 

Матч з лідером через дискваліфікацію пропустить голкіпер "Кременчука" Едуард Захарченко. 

 

 

Перед матчем Володимир Романенко розповів "Телеграфу", що "Кременчук" готовий дати бій "Кривбасу" та перервати переможний шлях криворіжців. Також до лав після отриманої травми повернувся Денис Ісаєнко. Нагадаємо, у матчі з "Донбасом" йому суперник ковзаном розсік підборіддя, лезо пройшло в кількох сантиметрах від сонної артерії. 

 

Також перед грою «Кременчук» підсилився капітаном "Дженералз". Кременчуцька команда підписала контракт з 27-річним захисником Олексієм Мельниковим (183 см, 83 кг).

 

«Кременчук» вперше обіграв «Кривбас»

 

Більшу частину своєї кар'єри Мельников провів в командах київського «Сокола», виступаючи в чемпіонаті України, білоруських Екстралізі і Вищій лізі. З 2014 року виступав у складі «Дженералз». Всього в чемпіонаті України провів 284 матчі, набравши 111 (40 + 71) очок. Тричі ставав чемпіоном України з «Соколом», двічі вигравав срібні та двічі бронзові медалі.

 

У попередньому сезоні став срібним призером чемпіонату в складі київського «Дженералз», зігравши 49 ігор і набравши 21 (9 + 12) очко.

 

Гравець буде виступати під # 61.

 

Наступний матч "Кременчук" зіграє вдома 6 листопада о 16.00 з "Донбасом".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх