«Кременчук» на добу очолив чемпіонат Української хокейної ліги

20.10.2016, 11:08 Переглядів: 1 886

«Кременчук» на добу очолив чемпіонат Української хокейної ліги

Команда Дмитра Підгурського на виїзді з різницею у дві шайби взяла верх над «Витязем»

19 жовтня у Харкові на льодовій арені «Салтівський лід» завершився перший матч 12 туру регулярного чемпіонату УХЛ, в якому хокейний клуб «Кременчук» обіграв місцевий «Витязь» з рахунком 3:1. Набравши 23 очки, кременчужани очолили турнірну таблицю першості, бо «Кривбас» і «Дженералз» мають 22 і 20 балів відповідно свій очний поєдинок проведуть завтра. «Донбас» грає сьогодні проти «барсів» має 19 очок. При будь-якому розкладі поєдинків, після 12 туру кременчужани будуть на другому місці.

 

 

Як повідомляє прес-служба клубу, кременчужани мали величезну перевагу. Згідно зі статистикою матчу кременчужани перекидали суперника 50-12. Надійна гра воротарів обох команд стала запорукою невеликої кількості шайб у матчі, де результат визначився протягом другого періоду, коли Тимур Гриценко і Сергій Кузьмик з інтервалом у дві хвилини провели дві шайби.

 

У заключному періоді Денис Ісаєнко в більшості довів рахунок до 3:0, після чого у відповідь Олексій Лазаренко також реалізував чисельну перевагу. Це була 7 шайба харків'янина в чемпіонаті і він наздогнав за цим показником Іллю Коренчука, який з 18 (7 + 11) очками продовжує лідирувати серед бомбардирів.

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Дмитро Підгурський:

- Чому на ваш погляд матч вийшов не настільки результативним, як попередня зустріч в Харкові, коли «Кременчук» виграв 13:2?

- Ми не реалізували багато гольових моментів і добре зіграв воротар суперника. Але іноді ми промахувалися повз порожні ворота, що в іграх з більш сильним суперником неприпустимо.

 

- Чому нападник Ігор Коваленя сьогодні був заявлений у захист?

- Захворіли захисники, тому довелося внести таку ротацію в складі.

 

- Що хочете виділити в сьогоднішньому матчі?

- Наша молодь сьогодні зіграла не на тому рівні, на якому вона може. Претензій у мене немає тільки до воротаря Микити Петленко.

 

«Витязь» (Харків) - «Кременчук» - 1:3 (0:0, 0:2; 1:1)

Шайби: 0:1 Гриценко (Бойков, Васильєв), 22:09 0:2 Кузьмик (Варивода, Слиш), 24:07, 0:3 Ісаєнко (Гніденко, Чернишенко), 40:41-більш, 1:3 Лазаренко (Максименко, Миколенко), 50:14-більш.

Витязь: В'язів (Напненко); Сірченко - Кобиков, Попов - Матвієнко, Максименко - Одноворченко, Муль; Ханін - Сальников - Кривонос, Посєвін - Миколенко - Колядинський, Єфремов - Муртищев - Лазаренко,

Кременчук: Петленко (Захарченко); Коваленя - Дегтярьов, Ісаєнко - Ігнатенко, Васильєв - Савицький, Варивода - Романенко; Коренчук - Кузьмик - Слиш, Чернишенко - Гніденко - Кірющенков, Янішевський - Гриценко - Бойков, Шиманський - Карпенко - Чорний.

 

Турнірна таблиця

«Кременчук» на добу очолив чемпіонат Української хокейної ліги

 

Друге коло регулярного чемпіонату УХЛ “Кременчук” завершує в трійці лідерів чемпіонату. Зазначимо, що шайба гравця ХК “Кременчук” Андрія Башко увійшла до Топ-10 шайб другого кола.

 

 

Наступний матч «Кременчук» зіграє вдома на спорткомплексі «Айсберг» проти «Білого Барсу» 22 жовтня о 13:00. А 26 жовтня о 18.45 зіграє з київським “Дженералз”.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: ХК Кременчук, XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх