«Кременчук» у серії буллітів програв «Кривбасу»

16.10.2016, 17:00 Переглядів: 2 092

«Кременчук» у серії буллітів програв «Кривбасу»

Кременчуцька хокейна команда повертається на третє місце 

16 жовтня хокейний клуб «Кременчук» зіграв матч у Кривому Розі проти місцевого «Кривбасу». Як повідомляє прес-служба клубу, підопічні Дмитра Підгурського поступився в завзятій боротьбі тільки у серії післяматчевих булітів 3:4. Господарі з 22 очками очолили турнірну таблицю УХЛ, а кременчужани набравши в цьому поєдинку один бал потіснили з третього місця донецький «Донбас» і наздогнали за набраними очками київський «Дженералз». Тепер у "Кременчука" і киян по 20 очок, а у донеччан - 19.

 

Гра в Кривому Розі проходила рівна, про що і свідчить рахунки в трьох періодах - вони всі закінчилися з рахунком 1:1.

 

Першими рахунок у матчі відкрили господарі після кидка потужного форварда Івана Савченка на 11-ій хвилині. Гості відігралися через 5 хвилин - гол на рахунку Тимура Гриценка.

 

Після перерви команда обмінялися реалізацією чисельної переваги - Артем Гніденко вперше вивів кременчужан вперед в поєдинку, після відмінного проходу і пасу Віталія Кірющенкова. Але вже через дві хвилини «Кривбас» зрівняв рахунок. Шайба на рахунку Сергія Магери.

 

На фото Антон Бойков

 

У третьому періоді могла наступити «казкова» розв'язка для «Кременчука», коли вони знову вийшли вперед після проходу Олексія Янишевського і точного кидка Антона Бойкова, який відзначає сьогодні свій 21 рік народження. Але влучний кидок в дев'ятку від синьої лінії Олександра Селянина перевів поєдинок в овер-тайм, який грається зараз в чемпіонаті 3 на 3. Кременчужанам важко далася ця п'ятихвилинка додаткового часу, так як вони дві хвилини грали в меншості після видалення Ігоря Коваленя, хоча в рівних складах мали кілька непоганих моментів для взяття воріт суперника.

 

У серії післяматчевих буллітів господарі закинули дві шайби з трьох, а гості обидва рази промахнулися.

 

Цікава і драматична гра, яка завдяки одному набраному балу повернула ХК «Кременчук» у трійку лідерів, але не дозволила вийти на перше місце ...

 

«Кривбас» - «Кременчук» - 4:3Б (1:1, 1:1, 1:1, 0:0, 1:0)

 

Судді: А. Севрук, А. Батєзатов, А. Перетятько

 

Кривбас: Черепанов (Безхлібний); Макрицький, Коваленко, Савченко, Секирко, Черненко, Караульщук, Підгурський, Алексюк, Александров, Магерів, Рябенко, Селянин, Куцевич, Горлушко, Черевач, Німенко, Катрич, Рубан, Толканов, Слюсар

Кременчук: Захарченко (Петленко); Савицький, Ігнатенко, Янішевський, Бойков, Коренчук, Кузьмик, Варивода, Романенко, Гриценко, Дегтярьов, Гніденко, Башко, Ісаєнко, Слиш, Коваленя, Луговий, Акімов, Петранговський, Кирющенков, Карпенко.

Шайби: 1:0. Савченко (Толканов, Секирко), 10:21, 1:1. Гриценко (Башко), 16:36, 1:2. Гніденко (Кірющенков, Петранговський), 34:44, 2:2. Магерів (Черненко, Німенко), 36:51, 2:3. Бойков (Янішевський), 50:58, 3:3. Селянин, 55: 41, 4:3. Підгурський - вирішальний буліт.

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Дмитро Підгурський:

- Був хороший гострий хокей з боку обох команд, команди мали непогані шанси виграти. Такий хокей подобається уболівальникам, але я незадоволений грою. Будемо розбиратися в причинах поразки.

 

Турнірна таблиця: 

«Кременчук» у серії буллітів програв «Кривбасу»

 

Вже 19 вересня о 18:45 кременчужани зіграють у Харкові проти місцевого «Витязя».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх