Мешканця Кременчуцького району, який зв'язав інваліда скотчем та обікрав, засудили на 8 років

10.10.2016, 11:01 Переглядів: 2 105

Мешканця Кременчуцького району, який зв'язав інваліда скотчем та обікрав, засудили на 8 років

Крім комп'ютерної техніки та грошей, зловмисник відібрав ще й ювілейні значки, ордени, медалі, що не мають матеріальної цінності

Мешканця Кременчуцького району, який напав на інваліда, зв'язав скотчем та обікрав, засудили на 8 років, повідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області. Подія відбулася у травні 2016 року в Семенівському районі.

 

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння (згідно медичного висновку у крові виявлено 2,48 проміле алкоголю), нападник звалив потерпілого на поріг, скотчем замотав йому руки за спиною, а потім підняв, заштовхнув у будинок і зачинив двері. Про це повідомила прокурор відділу прокуратури області Валентина Кармазина.

 

Поцупивши у господаря планшет, ноутбук, фотоапарат, мобільний телефон, плеєр та 327 грн., зловмисник поклав до свого рюкзака ще й ювілейні значки, ордени, медалі, що не мають матеріальної цінності. А потім, погрожуючи інваліду І групи переламати ноги і хребет, почав вимагати у нього віддати інші цінні речі. Почувши відмову, нападник кілька разів ударив потерпілого і самостійно почав нишпорити у будинку. Проте не знайшовши нічого і пригрозивши господарю вбивством, покинув приміщення.

 

Апеляційний суд Полтавської області не задовольнив апеляційну скаргу 43-річного жителя Кременчуцького району, натомість залишив у силі вирок Комсомольського міського суду, яким вищезгадану особу було засуджено за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій з проникненням у житло) до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх