Кременчуцькі регбісти клубу «Бастіон» завершили сезон

8.10.2016, 17:01 Переглядів: 2 320

Кременчуцькі регбісти клубу «Бастіон» завершили сезон

Команда перед закриттям сезону взяла участь у Відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області, чемпіонаті України з регбі-7 та чемпіонаті Дніпропетровської області з регбі-7

Регбійний клуб "Бастіон" з Кременчука перед закриттям сезону взяв участь у трьох чемпіонатах. Регбісти змагалися у Відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області, чемпіонаті України з регбі-7 та чемпіонаті Дніпропетровської області з регбі-7.

 

2 жовтня за історичне чемпіонство боролися шість команд: РК "Дніпро", РК "Збірна Дніпропетровської області", РК "Кмет" Запоріжжя, РК "Бастіон" Кременчук, Кривий Ріг на турнірі представлений двома командами: РК "Гірник-ПАТ КЗРК" - одні з фаворитів турніру, срібні призери Вищої Ліги Чемпіонату України і команда-дебютант СК "Гірник", що складається з працівників Криворізького залізорудного комбінату.

 

У групі "гірники" здобули дві впевнених перемоги:

РК "Гірник-ПАТ КЗРК" - РК "Кмет" 56:0

РК "Гірник-ПАТ КЗРК" - РК "Бастіон" 27:0

 

У фіналі вийшло справжнє обласне дербі між "гірниками" з Кривого Рогу і РК "Дніпро". Але вже з перших хвилин "гірники", після результативних заметів Ігоря Трояна і Євгена Дудки, дали зрозуміти, що перше чемпіонство буде за Кривим Рогом. У другому таймі обидві команди обмінялися результативними спробами, але "гірників" було вже не наздогнати. Фінальний рахунок 22:14 на користь криворіжців. Другими стали регбісти з Дніпра. Третє місце зайняв РК "Бастіон". На четвертому місці розташувалася ще одна криворізька команда СК "Гірник". У матчі за п'яте місце перемогу здобула збірна команда Дніпропетровської області, а замкнув турнірну таблицю Запорізький РК "Кмет".

 

Кременчуцькі регбісти клубу «Бастіон» завершили сезон

 

За словами граючого тренера Володимира Буднікова, у цьому році наші регбісти взяли участь в чемпіонаті України з регбі-7 серед команд вищої ліги. Кременчуцька регбійна команда "Бастіон" вийшла у фінальну частину, де посіла 8 місце. Також регбісти "Бастіону" взяв участь у Кубку України з регбі 7, де зайняли 9 місце.

 

- Запрошуємо бажаючих навчитися грати у прекрасну гру регбі. Телефон для контакту 0676300976, - додав Володимир Будніков.

Теги: регбі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх