Хокейний клуб «Кременчук» перервав переможний шлях «Дженералз»

4.10.2016, 12:33 Переглядів: 2 366

Хокейний клуб «Кременчук» перервав переможний шлях «Дженералз»

Кременчуцька команда перемогла лідера чемпіонату

Третього жовтня у Білій Церкві завершився центральний матч 7 туру чемпіонату УХЛ між київським «Дженералз» та «Кременчуком». У цьому матчі підопічні Олександра Савицького та Дмитра Підгурського виграли з рахунком 3:2. 

 

Дженералз - Кременчук - 2:3 (1:0, 1:1, 0:2)

 

Шайби: 10:16 Басков (Лялька - більш.) - 1:0; 32:09 Кузьмик (Слиш, Коренчук) - 1:1; 33:30 Безуглий (Ципнятов, Шаманський) - 2:1; 47:13 Кіча (Ігнатенко - більш.) - 2:2; 52:14 Коренчук (Кузьмик) - 2:3. 41:54 Ципнятов (Дженералз) не реалізував буліт

 

"Дженералз" (Київ): Петров (Березін); Афанасьєв - Толкунов, Жовнір - Татаренко, Скрипець - Генкель, Шпак - Бойових; Лялька - Саків - Басков, Безуглий - Шаманський - Ципнятов, Лиманський - Мельников - Тимченко, Бондаренко - Костюк - Мушников.

 

"Кременчук": Захарченко (Петленко); Ісаєнко - Романенко, Башко - Ігнатенко, Варивода - Васильєв, Дегтярьов; Коренчук - Кузьмик - Слиш, Кіча - Гніденко - Петранговський, Луговий - Карпенко - Коваленя, Мікулко - Гриценко - Янішевський.

 

Хокейний клуб «Кременчук» перервав переможний шлях «Дженералз»

 

Старт першого періоду пройшов в боротьбі, яку Дженералз вдало нав'язав Кременчуку. За інформацією сайту Sportarena, без видалення не обійшлося. Юрій Шпак невдало викинув шайбу зі своєї зони за межі майданчика і відправився на лавку штрафників за затримку гри.

 

Кременчук не зумів реалізувати свою більшість, а в середині періоду в бійці біля воріт Петрова позбувся свого капітана. Володимир Романенко занадто активно захищав інтереси своєї команди і отримав матч-штраф 5+20 за образу судді. Дженералз, в свою чергу, скористалися великою чисельною перевагою. Віталій Лялька знайшов передачею на правому колі вкидання Олексія Баскова, який в дотик відправив шайбу під ближню штангу - 1:0.

 

Двічі поспіль кременчужани грали вп'ятьох проти трійки киян. Закинути шайбу не вдавалося, хоча вона один раз побувала у воротах після кидка Артема Гніденко з п'ятачка. Але шайбу не зарахували, так як миттю раніше прозвучала сирена про закінчення першого періоду.

 

Максим Слиш в середині другого періоду в своєму фірмовому стилі витягнув на себе захисника і віддав пас через спини на п'ятачок, звідки Сергій Кузьмик в дотик розстріляв Олега Петрова - 1:1.

 

Радість гостей була недовгою, так як вже за хвилину Іван Ципнятов заклав віраж по правому борту і падаючи, віддав передачу через лінію воріт на п'ятак. Єгор Безуглий в дотик відправив шайбу між щитками Едуарда Захарченко - 2:1.

 

При цьому Дженералз продовжували віддалятися, а Кременчук продовжував тринькати можливості. На старті третього періоду Богдан Саків тікав на побачення з Захарчеко і заробив для своєї команди буліт. Пославшись на травму, Саків передав право на реалізацію булліта Івану Ципнятову, але переграти Захарченка російський нападник не зумів.

 

На 48-й хвилині гостям таки вдалося реалізувати чергову чисельну перевагу, хоч і не без допомоги курйозу. Після кидка захисника Дмитра Ігнатенка шайба влучила в ногу Георгію Кичі, який стояв спиною до воріт, і зрикошетила в сітку - 2:2.

 

Майже відразу Дженералз отримали чисельну перевагу і повинні були знову виходити вперед, але кидок Віталія Ляльки прийшовся в стійку. Відповідь наздогнав підопічних Вадима Шахрайчука через пару хвилин - Сергій Кузьмик простягнув шайбу по лівому борту і кинув низом - Петров зреагував, але відбив прямо перед собою на ключку Іллі Коренчука - 2:3.

 

Шайба Коренчука виявилася вирішальною. Незважаючи на всі спроби Дженералз відігратися, Кременчук втримав мінімальну перевагу в рахунку і здобув найважливішу перемогу.

 

Кременчужани не дозволили Дженералз продовжити свою переможну серію до шести матчів.

 

Головний тренер ХК "Кременчук" Дмитро Підгурський:
- Знову дуже цікава гра вийшла. Щось не можемо ми реалізувати гольові моменти. Багато створюємо, багато грали в більшості. Але хлопці все одно молодці, що виграли. Суперник дуже хороший, дуже приємно було з ними грати. Вдалося перемогти за рахунок характеру.

 

Турнірна таблиця

Хокейний клуб «Кременчук» перервав переможний шлях «Дженералз»

 

Після цього матчу у кременчужан 13 очок і вони перемістилися на третю сходинку турнірної таблиці.

 

Наступний матч кременчужани проведуть вдома на СК «Айсберг» 5 жовтня о 18:45 проти білоцерківського «Білого Барса».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх