Реалізація моментів знову підвела хокейний клуб «Кременчук»

14.09.2016, 22:18 Переглядів: 2 364

Реалізація моментів знову підвела хокейний клуб «Кременчук»

Кременчуцька команда зазнає другої поразки у чемпіонаті, на цей раз програв "Дженералз"

14 вересня хокейний клуб "Кременчук" програв перший домашній матч у регулярному чемпіонаті УХЛ. Команда Дмитра Підгурського зазнала поразки від столичного "Дженералз" - 1:3 (0:0, 1:1, 0:2).

 

Перший період вийшов досить напруженим і насиченим. Про це повідомляє прес-служба Дженералз. Господарі провели його активніше, багато атакували, кидали, але воротарі обох команд були на висоті. Роботи в Олега Петрова було трохи більше і з нею він впорався на ура. Під кінець періоду силової боротьби стало більше, Кременчук кілька разів мав чисельну перевагу, але скористатися нею не зміг.

 

У другому періоді ситуація вирівнялася, Дженералз перехопили ініціативу. Перебуваючи в меншості, підопічним Вадима Шахрайчука вдалася чудова контратака. Віталій Лялька перехопив шайбу, зблизився з Едуардом Захарченко і відкрив рахунок в матчі.

 

Пропущена шайба завела господарів, які стали грати активніше і цікавіше. В одній з численних атак захисник Варивода зробив кидок від синьої лінії і вразив нижній кут воріт. В іншому ж точилася рівна боротьба, Дженералз ще кілька разів залишалися в меншості, але Кременчук перевагою так жодного разу і не скористався. Очікувалося, що все вирішиться в заключному періоді.

 

Ключовим епізодом став гол Ляльки за чотири хвилини до кінця. Богдан Саків перехопив шайбу у чужих воріт і відпасував на Ляльку, який точним кидком із близької відстані оформив дубль в матчі. Ну а крапку в грі була поставлена все тим же Лялько, який за 13 секунд до кінця закинув і третю шайбу.

 

"Кременчук" - "Дженералз" 1:3 (0:0, 1:1, 0:2)

 

Судді: Горбатюк Олексій, Кузьмінський Андрій, Корепанов Артем

 

Кременчук: Захарченко (крім 59:05 - 59:51); Романенко - Ісаєнко, Башко - Ігнатенко, Варивода - Васильєв, Акімов - Савицький; Коренчук - Кузьмик - Слиш, Кіча - Гніденко - Петранговський, Овчініков - Чернишенко - Коваленя, Луговий - Карпенко - Янішевський

 

Дженералз (Київ): Петров (Березін); Афанасьєв - Толкунов, Татаренко - Жовнір, Скрипець - Генкель, Бойових - Шпак; Лялька - Саків - Мушников, Безуглий - Шаманський - Лиманський, Тимченко - Коляда - Ципнятов, Костюк - Мельников - Басков.

 

Шайби: 24:12 Лялька (менш.) - 0:1; 29:10 Ігнатенко (Кузьмик, Башко) - 1:1; 55:52 Лялька (Саків, Ципнятов) - 1:2; 59:51 Лялька (Саків, Мельников - п.в.) - 1:3

 

Відео матчу

 

На арені «Айсберг» зустрілися суперники, які не змогли здобути перемогу в першому турі чемпіонату. Про це повідомляє прес-служба УПЛ. І господарі, і гості у щоб то не стало прагнули реабілітуватися. Про принциповість протистояння говорить ще і той факт, що команди зустрічалися між собою в півфінальній серії попереднього чемпіонату. Нагадаємо тоді доля путівки у фінал вирішувалася в п'ятому матчі, який завершився з нетиповим для хокею рахунком 1:0. У міжсезоння склад «Кременчука» поповнили лідери «Дженеразл» Артем Гніденко та Георгій Кіча, тоді як в зворотному напрямку пройшов молодий захисник національної збірної Кирило Жовнір.

 

Кременчужани продемонстрували непогану гру в матчі проти «Кривбасу», створивши при цьому безліч гольових моментів. Саме проблеми в реалізації моментів нарівні зловив кураж голкіпером «Кривбасу» не дозволили команді Дмитра Підгурського домогтися позитивного результату в Кривому Розі. В іншому «Кременчук» постав організованою і динамічною командою, яка на домашньому льоду постарається не упустити свої можливості.

 

З іншого боку, у чинних віце-чемпіонів не позичати спортивної злості. Після фіаско в Дружківці, команда Вадима Шахрайчука зобов'язана зробити висновки. В першу чергу, щодо дисципліни, оскільки саме велика кількість вилучень у першому турі не дозволило киянам нав'язати боротьбу «Донбасу». Потенціал же «Дженералз» добре відомий, ця команда претендує на високі місця, і не може собі дозволити оступитися вдруге поспіль. 

 

Результати 2 туру

«Кременчук» - «Дженералз» - 1:3

«Кривбас» - «Білий Барс» гра 15.09

«Витязь» - «Донбас» гра 15.09

 

Турнірна таблиця

Команда

І

В

ВО

ВБ

П

ПО

Ш

О

1

Донбас

1

1

0

0

0

0

4-0

3

2

Білий Барс

1

1

0

0

0

0

3-1

3

3

Дженералз

2

1

0

0

1

0

3-5

3

4

Кривбас

1

0

1

0

0

0

2-1

2

5

Кременчук

2

0

0

0

1

1

2-5

1

6

Витязь

1

0

0

0

1

0

1-3

0

 

Анонс 3 туру

17.09, 17.00 «Витязь» - «Дженералз»

18.09, 14.00 «Білий Барс» - «Кременчук»

18.09, 17.00 «Донбас» - «Кривбас»

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: XSPORT Live
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх