Хокейний клуб «Кременчук» - бронзовий призер Donbass Open Cup 2016

29.08.2016, 14:25 Переглядів: 3 494

Хокейний клуб «Кременчук» - бронзовий призер Donbass Open Cup 2016

у Дружківці завершився другий передсезонний турнір

28 серпня в Дружківці завершився передсезонний турнір Donbass Open Cup 2016. У змаганнях взяли участь п’ять команд: «Кременчук», «Донбас» (Донецьк), «Витязь» (Харків), «Білий Барс» (Біла Церква) та криворізький «Кривбас».

 

Хокейний клуб «Кременчук» - бронзовий призер Donbass Open Cup 2016

 

У заключний день зустрілися "Донбас" та "Кременчук". За інформацією прес-служби клубу, у цьому поєдинку вирішувался доля першого місця. Донецькій команді достатньо не програти в основний час, так як в їх активі зараз 9 очок, а у кременчужан - 6. Але і перемога в одну шайбу може не влаштувати «Кременчук», так як і вони 9 балів може набрати «Кривбас», якщо обіграє харківський «Витязь».

 

Згідно Регламенту Donbass Open Cup 2016 за однакової кількості очок у команд на перше місце виходять особисті зустрічі, і слідом - різниця шайб в цих поєдинках між цими командами. У разі якщо три команди наберуть по 9 очок, то кременчужанам треба вигравати у «Донбасу» в дві шайби, так як у них зараз -1 (програш Кривбасу 2:3), у донеччан +2 (перемога над Кривбасом 4:2). У кріворжців вже з будь-якого залишиться -1 і вони точно не займуть перше місце. Якщо ж «Кривбас» втратить очки з «Витязем», то «Кременчук» влаштує будь-яка перемога в основний час.

 

Відеоогляд матчу "Донбас" - "Кременчук"

 

Ігровою перевагою не володіла жодна з команд. В середині першого періоду вдало кинув у ближній кут воріт Едуарда Захарченка Віктор Захаров, і відкрив рахунок у цьому матчі. У другому періоді гра не поміняла свого малюнку. Гострих моментів практично не виникало у воріт обох суперників. Але на п’ятій хвилині періоду також вдалий кидок виконав Павло Большаков і подвоїв рахунок на користь своєї команди. Третій період розпочався по тій же схемі, що і перші два. На п’ятій хвилині періоду силову передачу в бік воріт Царегородцева віддав Дмитро Ігнатенко, а Артем Гніденко вдало підставив ключку і скоротив рахунок. За дев’ять хвилин до закінчення періоду вдалий кидок по воротам Захарченка виконав Шаміль Рамазанов і знов збільшив розрив у голах до двох шайб. За п’ять хвилин до кінця при грі у скорочених составах вдалий кидок від синьої лінії вдався знову Артему Гніденку. Але не вспіли вболівальники «Кренменчука» порадіти надії, що тільки з’явилася, як Шаміль Рамазанов знов встановив відрив «Донбасу» у дві шайби. За дві хвилини до закінчення періоду чисельну перевагу своєї команди реалізував білоруський легіонер «Кременчука» Андрій Башко. В останні дві хвилини «Кременчук» кинувся в атаку, щоб зрівняти рахунок. За п’ятьдесят хвилин до кінця гри Дмитро Підгурський зняв Олександра Захарченка. Але це не допомогло його команді навіть зрівняти рахунок. Гра закінчилася перемогою «Донбасу» з рахунком 4:3.

 

Таким чином «Донбас» втретє став переможцем Donbass Open Cup. Друге місце посів «Кривбасс», а третє залишилося за «Кременчуком».

 

Кращим воротарем турніру став Євген Царегородцев (Донбас), захисником - Кирило Катрич (Кривбас), нападником - Віктор Захаров (Донбас. Кращим бомбардиром - Юрій Петранговський (Кременчук).

 

Після турніру головний тренер "Кременчука" Дмитро Підгурський зазначив:

 

- Турнір, як завжди, пройшов на високому рівні. Були цікаві матчі. Всі служби відпрацювали добре і нам дуже сподобалося. Із задоволенням будемо приїжджати на Donbass Open Cup надалі.

 

- На яку оцінку виступили ваші підопічні в Дружківці?

- Є і хороші, і негативні сторони. Будемо працювати. Оцінки ставити не люблю. Зараз проаналізуємо турнір, подивимося відео, зробимо правильні висновки. У будь-якому випадку, мої підопічні залишили своєю грою більше позитивних емоцій.

 

- Яке враження своєю грою залишив новоспечений воротар "Кременчука" Едуард Захарченко?

- Я його знаю давно. Теж будемо аналізувати його гру. Але це ж був передсезонний турнір - знаходимо всі сторони, над якими треба працювати. Більше звичайно повинен сказати Павло Міхонік. Едуард - воротар збірної України. Нічого конкретного поки сказати не можу. Проаналізуємо турнір, тоді і видно буде.

 

Хокейний клуб «Кременчук» - бронзовий призер Donbass Open Cup 2016

 

Турнірна таблиця

 

Резултати матчів на Donbass Open Cup 2016

24 серпня

«Кременчук» – «Білий Барс» 6:0

«Витязь» – «Донбас» 4:0

 

25 серпня

«Білий Барс» – «Витязь» 4:3Б

«Донбас» – «Кривбас» 4:2

 

26 серпня

«Кривбас» – «Білий Барс» 5:2

«Витязь» – «Кременчук» 0:7

 

27 серпня

«Кременчук» – «Кривбас» 2:3

«Білий Барс» – «Донбас»

 

28 серпня

«Витязь» – «Кривбас» - 1:6

«Донбас» – «Кременчук» - 4:3

Автор: Альона Душенко Джерело відео: ХК "Донбас"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх