Кременчужанин Хоттабич планує запустити радіостанцію в зоні АТО

2.08.2016, 15:01 Переглядів: 2 701

Кременчужанин Хоттабич планує запустити радіостанцію в зоні АТО

Планується, що радіо допоможе повідомляти про небезпеку, передбачати події, налагоджувати відносини зі спеціальними службами вздовж лінії розмежування

Кременчуцький волонтер-евакуатор Ілля Лисенко, відомий як Хоттабич, планує створити FM-радіостанцію в зоні АТО, повідомляє прес-служба Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Чиновники ж поки не у захваті від ідеї чоловіка.

 

28 липня Нацрада ухвалила рішення про державну реєстрацію Благодійної організації «Благодійний фонд «Асап Емс Хоттабич» як суб’єкта інформаційної діяльності. Вид діяльності – студія-виробник.

 

Поки що команда під керівництвом Хоттабича готує програми для інтернет-радіостанції і сподівається, що в майбутньому Нацрада з питань телебачення і радіомовлення видасть ліцензію хоча б на тимчасове мовлення на Донбасі.

 

Ілля Лисенко, під час розгляду питання на засіданні зауважив, що вкрай бракує контенту для людей, які проживають вздовж лінії розмежування. Тож організація має намір виправляти цю ситуацію, створюючи продукт, який допоможе повідомляти про небезпеку, передбачати події, налагоджувати відносини зі спеціальними службами - «і все це в контексті популяризації України серед місцевого населення».

 

Також він поінформував, що вже зроблені вдалі пробні передачі для інтернет-радіо, а тому є інтерес до FM-мовлення.

 

Глава відомства у відповідь пообіцяв лише рекомендувати фонд як виробника радіопрограм для інших радіостанцій, що працюють в регіоні.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх