16 липня відбудеться Другий етап Чемпіонату України з Дрег-рейсингу

14.07.2016, 11:56 Переглядів: 3 438

16 липня  відбудеться Другий етап Чемпіонату України з Дрег-рейсингу

16 липня о 13.00 в аеропорту Полтави (с. Супрунівка, вул. Київська, 2-є) відбудеться Другий етап Чемпіонату України з Дрег-рейсингу. На участь в Чемпіонаті України вже зареєструвались відомі спортсмени та найпотужніші автомобілі - понад 1000 кінських сил.

 

Змагання пройдуть в форматі етапу Чемпіонату України з Дрег-рейсингу (класи: STREET AWD – повний привід, FWD – передній привід, RWD – задній привід та PRO AWD – повний привід, FWD – передній привід, RWD – задній привід) та національній гонці «Кубок Полтави» (класи: до 2000 см3, до 2500 см3, до 3500 см3, Unlim від 3500 см3 та Low car).

 

Як зазначив голова комітету з Дрег-рейсингу Автомобільної Федерації України Вадим Лисий – не зважаючи на всі складнощі та бюрократичні перепони, в 2016 році всі етапи Чемпіонату України з Дрег-рейсингу відбудуться! На думку Вадима Лисого можливість взяти участь в змаганнях з автоспорту не тільки майстрам спорту, але і любителям (в рамках національної гонки «Кубок Полтави»), знижує ризик на дорогах загального користування та значно підвищує відповідальність автомобілістів, адже перевірити потужність своїх автомобілів та «спустити пар» зможуть усі бажаючі керманичі не на дорогах загального користування, а у спеціально відведених місцях, де висока швидкість не створює загрози всім учасникам дорожнього руху.

Теги: гонки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх