Ліцею №4 - 25 років! Сьогодні педколектив ліцею підводить підсумки навчального року

20.05.2016, 13:45 Переглядів: 4 245

Ліцею №4 - 25 років! Сьогодні педколектив ліцею підводить підсумки навчального року

З нагоди свята педколектив ліцею №4 підготував звернення до кременчужан

Кременчуцький ліцей №4 сьогодні відзначає День Ліцею – йому виповнюється 25 років. З нагоди свята педколектив підготував звернення до мешканців нашого міста та для тих, кого доля закинула за межі Кременчука. 

 


 

"Нам 25. Ми зрілі, успішні, амбітні, ми віримо у власні сили, ми все подолаємо. Ми беремо відповідальність за дітей, а значить – за майбутнє України.

 

Нам є чим пишатися. Це десятки призерів всеукраїнських олімпіад. Лише у цьому році їх чотири: Процько Максим – ІІ місце з правознавства (11 класи), Мельничук Дмитро – ІІІ місце з географії (10 класи), Попов Іван – ІІІ місце з хімії (11 класи), Данілейко Кирило – І місце з хімії (9 класи).

Безліч учнів за ці роки ставали призерами міських, обласних олімпіад, переможцями Малої Академії наук, президентськими стипендіатами.

 

Наші учні – це майбутня еліта суспільства. Ми пишаємося своїми випускниками. Серед них вчені, юристи, політики, журналісти… Вогник натхнення вони отримали в стінах ліцею.

 

Сьогодні кременчуцький ліцей №4 – сучасний заклад освіти, який не поступається європейським. Тут генеруються і втілюються найсміливіші проекти, такі як: «Сильний директор – сильний учитель – сильні учні», «Виховуємо особистість», «Ліцей – дитина- сім’я».

 

У нас багато планів, іноді вони здаються фантастичними, але так здається сьогодні, а завтра вони стають реальністю.

 

Побажайте нам вдачі, натхнення, віри, здоров’я, «добрих плодів» нашої праці.

 

Ми дякуємо всім, хто був ці роки з нами, хто нам допомагав, і чекаємо на свято ліцею 1 вересня 2016 року. Будемо раді отримати вітання від тих, хто мешкає поруч і тих, кого доля закинула за межі нашої країни. Пишіть, приходьте, раді будемо Вашім вітанням і подарункам." 

 

Директор Кременчуцького ліцею  №4 Михайлік Любов Василівна від себе додала, що цей навчальний рік, як завжди, пройшов успішно.

 

- Сподіваємося і надалі не здавати позицій, - підсумувала директор.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх