Що кременчужанам почитати на вихідних

7.05.2016, 11:11 Переглядів: 1 675

Для тих читачів «Кременчуцького Телеграфа», яким не припав до душі жоден із запланованих у вихідні заходів, Наталія Манжеліївська, бібліотекар відділу абонемента Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького, підготувала чергову підбірку цікавої літератури.

«Щоденник Анни Франк» вперше був опублікований у 1947 році у Нідерландах та відразу ж став бестселером.

Це записи, що вела єврейська дівчинка-підліток у період з 12 червня 1942 по 1 серпня 1944 року, під час фашистської окупації. Ця книга є офіційним міжнародним надбанням – вона включена до списку спадщини ЮНЕСКО «Пам’ять світу».

Анна Франк була щасливою та безтурботною дівчинкою, коли у її життя увірвався фашизм. Всьому, про що вона могла мріяти, не судилося збутися, адже її життя трагічно обірвалося у концтаборі, у віці 16 років. Ведучи щоденник, Анна і не підозрювала, що повідає усьому світу про жахи нацизму.

 

«Привид із Валової» - друга книга із серії «Ретророман» Андрія Кокотюхи.

Що кременчужанам почитати на вихідних

1909 рік. Львів. У кишені трупа, знайденого у будинку на вулиці Валовій, знайшли візитку Клима Кошового, в минулому київського адвоката, а зараз скромного помічника нотаріуса. Загиблий помер при досить загадкових обставин, хоча офіційно це нещасний випадок. Але будинок, у якому він загинув, має у місті недобру славу. Кажуть у ньому вже сто років блукає привид Чорної пані, і всякого хто зустрінеться з нею, чекає погибель. І така смерть тут – не перша…

 

Книга «Супруга без изъяна, или тайна красной ленты» Дианы Чемберлен будет интересна прежде всего любителям психологической прозы.

Що кременчужанам почитати на вихідних

Рыжеволосая художница Анни – всеобщая любимица, казалось бы, у нее нет врагов. Но в рождественскую ночь ее убивает какой-то безумец. Близкие Анни очень тяжело переживают потерю.

Оливия Саймон, врач, которая пыталась спасти ее в ту роковую ночь, хочет понять, в чем заключался секрет обаяния Анни. Почему муж Оливии оставил ее ради платонической любви к художнице?

И такой ли идеальной была на самом деле Анни?

 

Почитателей иностранного детектива не оставит равнодушным новый роман американской писательницы Лизы Гарднер «Опасное положение».

Когда из роскошного бостонского особняка бесследно исчезла вся семья промышленника-строителя Джастина Денби, полиця сразу же предположила: это похищение с целью выкупа. Но как только началось расследование, наружу выплыла масса подробностей личной жизни похищенных, всерьез усложнившая ситуацию. Оказывается, Джастин не так давно завел себе молоденькую любовницу, а его жена узнала об этом из анонимных сообщений, которые пришли на ее мобильный. Сама же она - наркоманка. А еще на протяжении долгого времени из компании Денби бесследно утекали деньги, оседая на офшорних счетах. И самое главное, не поступало никаких тренований о выкупе…

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх