Кременчужани завоювали 6 нагород на чемпіонаті України з пауерліфтингу

20.04.2016, 11:19 Переглядів: 2 533

Кременчужани завоювали 6 нагород на чемпіонаті України з пауерліфтингу

На фото зліва на право: Євген Калько та Микола Щербак 

16-17 квітня у Кривому Розі відбувся чемпіонат України AWPC/WPC з пауерліфтингу, жиму лежачи та станової тяги. У змаганнях брали участь більш як 300 спортсменів з різних куточків України.

 

Кременчук представляли два спортсмени, а саме: Микола Щербак (СК «Балу») та Євген Калько (СК«GRAND GYM»). Наші спортсмени змагалися серед юніорів та у категорії “Open”. Вони змогли здобути п'ять золотих та одну срібну нагороду.

 

Євген Калько взяв участь у змаганнях зі станової тяги. Євген у ваговій категорії до 75кг підкорив штангу вагою у 240кг. Цього результату було достатньо для того, щоб отримати перше місце серед юніорів. У категорії “Open” Євгену теж вистачило результату у 240кг щоб, здобути друге золото. І підсумувавши результат у двох вікових категоріях Калько Євген став абсолютним чемпіоном у ваговій категорії 75кг та закінчив день змагань з трьома золотими нагородами.

 

Микола Щербак також змагався у категорії зі станової тяги. Давши гідну відсіч більш досвідченим атлетам та показавши залізний характер та жагу до перемоги у ваговій категорії до 100кг подолав штангу вагою 267.5кг. Щербак не зупинившись на одній перемозі піднявся на п'єдестал першості вдруге, і знову золото у віковій групі “Open”. У підсумку вдалий виступ Миколи приніс йому срібло абсолютної першості у ваговій категорії до 100кг.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх