Влада Полтавщини полетіла до Німеччини

11.04.2016, 15:54 Переглядів: 1 549

Влада Полтавщини полетіла до Німеччини

Там чиновники налагоджуватимуть міжнародне співробітництво територіальних громад області

11 квітня делегація чиновників Полтавщини полетіла до Федеративної Республіки Німеччина на тижневе навчання в рамках проекту «Реформа управління на сході України», повідомляє прес-служба Полтавської ОДА.

 

Навчальна поїздка стосується питань міжмуніципального співробітництва (ММС) і відбувається за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку (Bmz) міста Бонн. Вона триватиме з 11 по 15 квітня 2016 року.

 

— Наша делегація у ФРН обговорить можливість співробітництва територіальних громад у Полтавській області, - пояснює голова Полтавської ОДА Валерій Головко. - Впевнений, що ці зустрічі стануть корисними для розвитку нашої області.

 

За цей тиждень чиновники нашої області відвідають:

 

- Міністерство внутрішніх справ Гессена
- Центр компетенцій зі співробітництва територіальних громад (Вісбаден)
- Співробітництво з питань стягування податків/зборів (Траунштайн)
- професійна асоціація «комунальний будівельний майданчик» (Кьольбе)
- Фаховий відділ 16 – Надзвичайні ситуації (Пожежна служба, захист від надзвичайних ситуацій, рятувальна служба та громадський захист) у Гессені
- Співробітництво у розбудові телекомунікаційних мереж (округ Лімбурґ-Вайльбурґ)
- Об’єднання районних пожежних частин громади Ельбталь.

 

- Такі поїздки — можливість для чиновника вирватися з рутини і подивитися на свою роботу зі сторони, - зазначає В.Головко. - Адже в щоденному напруженому режимі не завжди маєш час усе детально проаналізувати. Також це прекрасна можливість побачити європейський досвід наживо.

Крім голови Полтавської ОДА за новим досвідом до Німеччини відправились також його перший заступник Андрій Пісоцький, голова Полтавської облради Олександр Біленький, народний депутат Андрій Река та ще 14 представників органів державної влади та місцевого самоврядування Полтавщини.

Влада Полтавщини полетіла до Німеччини

 


Довідка:
Проект «Реформа управління на сході України» реалізується Німецьким Товариством Міжнародного Співробітництва (GIZ). Це компанія, що належить Уряду Федеративної Республіки Німеччина. Компанія працює по всьому світу, допомагаючи Уряду ФРН у реалізації цілей у сфері міжнародного співробітництва задля сталого розвитку та міжнародної просвіти. GIZ пропонує ефективні рішення для політичного, економічного, екологічного та соціального розвитку в глобалізованому світі, а також підтримує процеси комплексних реформ і перетворень, в тому числі і в складних умовах.
Пріоритетними напрямками німецько-української співпраці є сталий економічний розвиток, підвищення енергоефективності та боротьба з ВІЛ/СНІДом.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх