Кременчужани здобули 6 нагород чемпіонату України з паурліфтингу

24.03.2016, 12:33 Переглядів: 2 465

Кременчужани здобули 6 нагород чемпіонату України з паурліфтингу

Змагання відбулися в Києві

 

18-20 березня у Києві відбувся II Чемпіонат України з пауерліфтингу та окремих вправ серед аматорів та професіоналів по версії UPC. У змаганнях брали участь більше 300 спортсменів з різних куточків України. Кременчук представляли одразу три спортсмени: Тимур Потреба (СК «Титан»), Микола Щербак (СК «Балу»), Євген Калько (СК«GRAND GYM»). 

 

Тимур Потреба змагався у пауерліфтингу. Тимур зібрав суму 515кг у трьох вправах та виборов золото першості чемпіонату України у ваговій категорії до 75кг. Кременчужанин підняв 225кг у становій тязі і здобув ще одну медаль за зайняте друге місце в окремій вправі.

 

Микола Щербак дебютував на змаганнях такого рівня у ваговій категорії до 100кг. Подолавши штангу вагою 265кг у становій тязі, впевнено забезпечив собі перемогу серед юніорів та у відкритій віковій групі. Вдалий виступ Миколи приніс нашому місту ще 2 золоті медалі. Але не зважаючи на таку кількість здобутих нагород чемпіонат України не був закінчений.

 

Євген Калько, який брав участь у змаганнях зі станової тяги, підкорив штангу вагою у 237,5кг у ваговій категорії до 75кг. Цього результату було достатньо для того, щоб отримати перше місце серед юніорів. У категорії “Open” Євгену для перемоги необхідно було подолати 242,5кг, але ця вага на жаль не підкорилася спортсменові у останній спробі, тому лише третє місце серед чоловіків.

 

Загалом нашими хлопцям було здобуто чотири золоті, одну срібну та одну бронзову медалі з чим і хочемо привітати їх та побажати міцного здоров’я та нових перемог.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх