Кременчук прийняв турнір присвячений співробітникам СБУ, які загинули в АТО

21.03.2016, 14:27 Переглядів: 4 568

Кременчук прийняв турнір присвячений співробітникам СБУ, які загинули в АТО

І Всеукраїнський юнацький турнір з дзюдо зібрав близько 300 учасників

20 березня у Кременчуці відбувся І Всеукраїнський юнацький турнір по дзюдо, присвячений співробітникам СБУ, які загинули під час виконання службових обов’язків в районі проведення АТО.

 

Організатори змагань – Служба безпеки України та Федерація дзюдо Полтавської області – запросили понад 250 юнаків різного віку з усієї України, які боролися у 20-ти вагових категоріях.

 

На захід завітали мер м. Кременчук, керівництво обласного управління Служби безпеки України, Антитерористичного центру при СБУ, Центру спеціальних операцій «Альфа», народні депутати, видатні спортсмени. 

 

Змагання обслуговували судді Міжнародної та Національної категорії Федерації дзюдо України. Після завершення двобоїв було визначено близько 80 переможців. Усі переможці були нагороджені грамотами, кубками та медалями з рук видатних українських спортсменів, чемпіонів світу та чемпіонів Європи Георгія Зантарая та Геннадія Білодіда.

 

Як зазначив на відкритті змагань заступник керівника Антитерористичного центру при СБУ Геннадій Кузнєцов:

- Цей турнір не просто іспит на міць сили духу. Він присвячений бійцям, які віддали найцінніше, що є у кожної людини – свої життя, щоб ви могли жити під мирним небом, навчатись, тренуватись, міцніти і мужніти.

 

За його словами, такі змагання покликані виховувати та розвивати почуття патріотизму у молоді, фізично та духовно готувати юнаків до захисту своєї Батьківщини.

 

Учасники та гості турніру ознайомились з фотодокументальною виставкою пам’яті подвигу українських вояків – співробітників української спецслужби, які віддали своє життя у боротьбі за територіальну цілісність і незалежність України. Виставка є живою хронікою подій останніх двох років та створена на реальних документах і фотоматеріалах.

 

За рішенням організаторів та учасників проведення таких турнірів стане доброю традицією та проводитиметься щорічно.

 

Нагадаємо, на початку лютого Кременчук приймав Всеукраїнські змагання з кікбоксингу присвячені пам'яті загиблих кременчужан у зоні АТО.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Інга Новік, прес-служба Кременчуцької міської ради та СБУ
Теги: дзюдо
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх