Баскетбольний клуб "Кремінь" на куражі обіграв "ведмедів"

26.02.2016, 21:40 Переглядів: 3 141

Баскетбольний клуб "Кремінь" на куражі обіграв "ведмедів"

Кременчуцькі баскетболісти зіграли вирішальний матч плей-офф з "Говерлою" 

26 лютого «Кремінь» пройшов «Говерлу» на шляху до півфіналу, вигравши серію 1/4 фіналу з рахунком 2-1. Третя гра завершилася переконливою домашньою перемогою кременчуцької команди 83-58.

 

 

Відео матчу

 

Потужний стартовий ривок господарів паркету приніс їм тринадцятиочкову перевагу, яку вони, щоправда, досить швидко розгубили. Проте у другій чверті Максим Балашов, котрий здобув до великої перерви 14 очок, і його партнери забезпечили «Кременю» цілком комфортний гандикап (43-29). Крістіан Луговцов підтримав досвідченого лідера команди 10 очками. Не можна не відзначити й катастрофічну реалізацію говерлянами дальніх кидків (0/11 в першій половині, 2/19 загалом за гру).

 

Перший влучний триочковий у виконанні баскетболістів «Говерли» залетів у кільце господарів аж у середині заключної десятихвилинки (відзначився Антон Іванина), але на той час розрив у рахунку на користь команди Ігоря Чигринова стабільно тримався на позначці плюс-мінус двадцять очок. Наприкінці зустрічі керманичі обох команд дали пограти резервістам. А Богдан Байда, як і в попередній грі, завершив матч ефектним данком за мить до сирени.

 

Захисник «Кременя» Максим Балашов приніс своїй команді 25 очок, реалізувавши 4/7 двоочкових, 5/11 триочкових і 2/2 штрафних кидків, а крім того, зібрав 4 відскоки.

 

Поряд із Балашовим у складі «Кременя» варто відзначити Роба Вудсона (12 очок), Крістіана Луговцова (12 очок), Богдана Ясиненка (10 очок + 7 підбирань) і Ярослава Скрипця (9 очок + 8 підбирань).

 

По 14 очок «Говерлі» принесли Віктор Люльдюрай, котрий також зібрав 6 відскоків, і Роман Гуменюк, чий доробок, крім того, поповнився 14 підбираннями.

 

Післяматчеві коментарі

 

- Емоції неймовірні, дякую вболівальникам за підтримку. Всі бачили, це була важка серія. На жаль чи на щастя, ми програли на виїзді в Івано-Франківську і провели ще одну гру вдома. Ми зібрали всі емоції, сили і зробили результат. Дякую хлопцям, всі намагались. За рахунок захисту, тиску і самовіддачі ми перемогли, - прокоментував Ярослав Скрипець, а також поділився з очікуванні від майбутнього матчу з БК “Дніпро”. - “Дніпряни” теж люди. Ми будемо повноцінно готуватися до ігор з цією командою. Всі знають, що Дніпро на цей момент найсильніша команда. Ми будемо старатися перемагати і зробити все що в наших силах.

 

Головний тренер “Кременя” Ігор Чигринов:

 

- Ми розпочали здорово у нападі, забили чотири трьохочкові. За рахунок цього піймали кураж. У захисті добре відпрацювали першу і другу чверть, а в третій почали балуватися, тому що різниця була великою. Після тайм-ауту хлопці зіграли і зберегли розрив у рахунку. Сьогодні вперше випустив Роба Вудсона у першій п'ятірці, він виправдав мою довіру. Не хотілося експериментувати, а лише вигравати, - зазначив тренер. - У Тіщенка травма, але ми його записали в заявку, бо він дуже хотів зіграти. Він просився, але б я його не випустив. Він нам на “Дніпро” не потрібен. Нам головне “бронза”.

 

Головний тренер “Говерли” Павло Піскарьов:

 

- Вітаю “Кремінь” з перемогою. Хотів подякувати суддям, які дуже цікаво підтримували нас цілий сезон. І окреме, дякую, керівництву БК “Кремінь” і директору Суперліги, які по домовленості перенесли гру. Ми приїхали лише в день гри. Сезон завершився, але наше майбутнє невідоме.

 

У півфіналі “Кремінь” зіграє з дніпропетровським “Дніпром”. Іншу пару склали “Будівельник” та “Галичина”. 

Матчі з "Дніпром" відбудуться 1 та 3 березня о 19.00. Команди зіграють в СК "Шинник" у Дніпропетровську. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: БК "Кремінь" Джерело відео: kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх