Що цікавого почитати кременчужанам у новорічні свята?

1.01.2016, 09:00 Переглядів: 2 093

Що цікавого почитати кременчужанам у новорічні свята?

Відділ абонементу Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького з найкращими побажаннями щиро вітає усіх кременчужан з новим 2016 роком!

Бібліотекар міського відділу абонементу Наталія Манжеліївська вже традиційно представляє кременчужанам книги, що покращують настрій та заряджають справжнім позитивом!

 

Що цікавого почитати кременчужанам у новорічні свята?

 

Ви ніколи не пожалкуєте, якщо прочитаєте разом зі своєю дитиною книгу Всеволода Нестайко "Дивовижні пригоди в лісовій школі". Життєрадісна, сповнена доброго гумору книга розповідає про веселі дотепні пригоди зайчика, їжачка та їхніх однокласників, учнів лісової музичної школи з ведмежою мовою викладання.

 

Що цікавого почитати кременчужанам у новорічні свята?

 

"Кулінарні фіглі" від Марії Матіос - це здоровий гумор і міні-енциклопедія сімейного життя самодостатньої жінки, яка знає, що сміх і смачна кухня уміють підтримати здоровий дух у тілі людини. Беручи до рук цю книгу, не забудьте прихопити "слинявчик", бо від цього смачного і життєрадісного читання вам не раз тектиме слинка.

Усі кулінарні рецепти з цієї книги - правдиві, недорогі і розраховані на щоденну сімейну кухню.

 

Що цікавого почитати кременчужанам у новорічні свята?

 

Любители юмористического фэнтези не оставят без внимания книгу Андрея Белянина "Ааргх". О чем она, лучше всего рассказать словами главного героя, большого любителя почитать. "Я - ааргх. Будем знакомы. Сижу в харчевне старины Трувора за столом, тихо, мирно, ничего не делаю, не шалю - читаю книгу. И тут ко мне, разумеется, пристают, машут мечами, ругаются вслух, а некий столичный задохлик мнит из себя графа... Результат предсказуем: я всех бью, получаю новую работу, лишние шишки - и лезу за нанимателем в самое пекло".

Чувствуете полный набор фэнтезийных символов? А потом еще и гномы с эльфами пойдут, и Тайная полиция Империи, и лесная нечисть, и контрабанда ведьм, и сплошные тайны, и...

 

Що цікавого почитати кременчужанам у новорічні свята?

 

Хороша книга Маши Трауб "Тетя Ася, дядя Вахо и одна свадьба".

Жизнь в приморском городке кипит с раннего утра и до поздней ночи. Многочисленные друзья, родственники и соседи ни на секунду не оставляют тебя в одиночестве. Здесь кофе бывает трех видов - сладкий, средний и несладкий. Здесь жених не догадывается, что приехал на собственную свадьбу. Здесь нельзя предсказать погоду и строить планы даже на ближайшие пять минут. И здесь есть все, кроме чужих людей и одиночества. Это роман о дружбе и верности, терпении и прощении, радости и горе, времени и судьбе.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх