В Києві закрились "Маки". Кременчуцький - працює

17.11.2015, 16:41 Переглядів: 7 483

В Києві закрились "Маки". Кременчуцький - працює

Сьогодні, 17 листопада, в Києві мережа американських фаст-фудів "Макдональдс" закрилась через загрозу терактів. Кременчуцький "Мак" працює

В Києві закрились "Маки". Кременчуцький - працює

 

В Києві закрились "Маки". Кременчуцький - працює

 

Сьогодні на номер “102” в столиці надійшло повідомлення про замінування мережі ресторанів швидкого харчування “Макдональдс”. Про це повідомляє УНІАН.

 

Вибухотехніки Головного управління Національної поліції Києва, евакуювавши всіх відвідувачів фаст-фудів, перевіряють всі столичні ресторани “Макдональдс”. Їх у місті близько трьох десятків.

 

Низка повідомлень про замінування ресторанів у різних районах Києва почала надходити пообіді. Об 11:00 повідомили про замінування на Борщагівці, за адресою вул. Гната Юри, 13, о 12:00 — на Севастопольській площі, о 13:00 — на Позняках та Мадані Незалежності.

 

Станом на 14:30 дані установи були перевірені, вибухівку в них знайдено не було. Згідно з цим спецслужби дозволили закладам відновити свою роботу. Втім, прес-служба “Макдональдс” повідомила, що відновлення роботи можливе тільки після рекомендацій уповноважених фахівців.

 

Бум повідомлень про замінування зчинився і в соціальних мережах. Там кияни активно постять інформацію про замінування тих чи інших “Маків” у різних районах міста.

 

Єдиний “Макдональдс” Кременчука наразі працює без змін у роботі, за звичним штатним розкладом. Про це "Телеграфу" повідомила керівник київського прес-центру "Макдональдс" Євгенія Денисьєва.

 

Фото - УНІАН

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх