Сьогодні Ліга Чемпіонів. Шахтар - Фенербахче

5.08.2015, 15:08 Переглядів: 2 741

Сьогодні Ліга Чемпіонів. Шахтар - Фенербахче

Пряма трансляція відбудеться на каналі "Україна"

Сегодня "Шахтар" у Львові зіграє матч-відповідь з "Фенербахче". Пряма трансляція поєдинку відбудеться в 21:45 на каналі "Україна".

 

Вчора, 4 серпня, "Шахтар" отримав рішення дисциплінарного комітету УЄФА про відхилення протесту турецького "Фенербахче", який просив анулювати результат (0:0) першого матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, що відбувся між цими командами в Стамбулі 28 липня і присудити українському клубу технічну поразку, зважаючи на участь в грі бразильського півзахисника "гірників" Фреда, якого спіймали на допінгу під час виступів на Кубку Америки-2015.

 

"Таке рішення УЄФА підтверджує законність участі Фреда в грі. ФК "Шахтар" не має будь-яких рішень УЄФА чи інших спортивних інстанцій про відсторонення Фреда від участі в матчах. Тому на даний момент футболіст може брати участь у змаганнях під егідою УЄФА і ФФУ", - повідомив офіційний сайт донецького клубу.

 

При цьому в повідомленні наголошується, що "Шахтар" засуджує будь-які спроби нечесної конкуренції у спорті, у тому числі вживання заборонених стимулюючих препаратів.

 

27 липня стало відомо, що допінг-проба Фреда, яку він здав після одного з матчів збірної Бразилії на Копа Америка-2015, дала позитивний результат. Він взяв участь у матчі кваліфікації ЛЧ проти "Фенербахче", після чого турецький клуб подав скаргу до УЄФА. 3 серпня з'явилася інформація, що Конфедерацію футболу Бразилії повідомили про те, що повторна допінг-проба Фреда також дала позитивний результат.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх