Проект “Кременчуцького Телеграфа” “Воїни Світла” вийшов на всеукраїнський рівень (доповнено)

4.08.2015, 09:32 Переглядів: 2 328

Проект “Кременчуцького Телеграфа” “Воїни Світла” вийшов на всеукраїнський рівень

Цикл документальних відеорозповідей про загиблих кременчужан у зоні АТО, яким перейнялася наша редакція, розмістили на офіційному сайті Міністерства оборони України

Про проект “Кременчуцького Телеграфу” “Воїни Світла”, присвячений кременчужанам, загиблим у зоні бойових дій, написали на сайті Міністерства оборони України. Другий короткометражний фільм про Юрія Дудку, який загинув в Іловайському котлі.

 

Щоправда на офіційному сайті було зазначено, що проектом займаються криворізькі, а не кременчуцькі журналісти. Ми звернулися із проханням виправити помилку і вже отримали відповідь із доброзичливим відгуком на адресу проекту.

 

Нагадаємо, до Дня Незалежності “ТелеграфЪ” запускає проект “Воїни Світла” присвячений кременчужанам, які загинули в зоні АТО у боротьбі за незалежність.

 

Про кожного бійця буде знято документальний фільм, в якому родичі, друзі та товариші по службі розкажуть про найбільш важливі та зворушливі моменти з житті героїв. Крім того, ми покажемо життя військових до того, як вони стали військовими, і в цьому нам допоможуть фото і відео із сімейних архівів бійців.

 

Перший документальний фільм було знято про 29-річного Олексія Древаля, який загинув наприкінці серпня 2014 при виході з "Іловайського котла". У нього залишилися дружина і двоє дітей, а ще рідна сестра. Вони й розповідають у фільмі про те, яким був Олексій.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх