Історія одного авто: потрапив в ДТП - залишився без номерів

10.06.2015, 21:07 Переглядів: 5 572

Історія одного авто: потрапив в ДТП - залишився без номерів

Кременчужанин скоїв ДТП, викликав ДАІ та залишив своє авто на місці пригоди. А коли зміг забрати автівку після пошкодження, вона зникла – опинилася на штрафмайданчику без номерів. Хто і коли їх зняв – невідомо

Нещодавно до редакції «Кременчуцького Телеграфу» звернулася кременчужанка Альона, та розповіла, що її чоловік потрапив у незрозумілу ситуацію і не може добитися справедливості.

 

За словами Альони, у ніч з 5 на 6 червня, близько 3.00, її чоловік їхав на «Жигулях» вулицею Шевченка. Біля перехрестя з вулицею Свердлова не впорався з керуванням (каже, з повороту раптово виїхав велосипедист) і вдарився у запаркований на узбіччі автомобіль.

 

- Він, як чесна добропорядна людина, не втік з місця події, а викликав ДАІ. Вони, в свою чергу, склали протокол (господар вдареного автомобіля так і не з'явився, співробітники державтоінспекції залишили йому записку про те що ДТП оформлена і т.д.), - розповідає Альона.

 

Чоловік припаркував свій «Жигуль» край дороги, зачинив його, поставив на сигналізацію і залишив на місці ДТП, - одна із підкрилок від удару затиснула колесо – далеко не від’їдеш. Дівчина каже, що чоловік планував забрати автівку наступного дня, але друзі, яких просив у цьому допомогти, могли приїхати лише через день, тож евакуацію машини вирішили перенести.

 

- Наступного дня, 6 червня, наше авто із незрозумілих причин забрали на штрафмайданчик. Ми про це дізналися абсолютно випадково, коли вночі проїжджали по Шевченка на таксі і побачили, що машини немає. Відразу ж подзвонили в ДАІ, там нам пояснили так: мовляв, машина була без номерів, тому вони її забрали (хоча є свідки що близько 19.00 авто було ще з номерами), - каже Альона.

 

Сьомого червня власникам вдалося забрати автомобіль із штрафмайданчика. Як виявилося, зникли не лише номери. З багажника кудись подівся вогнегасник, домкрат та інші інструменти. Як розповіли постраждалі, за перебування на штрафмайданчику вони не платили коштів, але хто зняв номери, так і не дізналися – подали заяву до міліції.

 

В свою чергу, працівники ДАІ повідомляють, що 6 червня ввечері їм надійшов дзвінок від власника другого пошкодженого авто про те, що на Шевченка стоїть невідома надбита машина без номерів і його автівка теж пошкоджена.

 

- Оскільки авто було без номерів, наші інспектори приїхали і забрали його на штрафмайданчик, щоб з ним нічого не трапилося, ДТП вдруге не оформляли, - розповідає інспектор Кременчуцької ДАІ Володимир Кравченко.

 

Наразі власники «Жигулів» чекають результатів дій міліції, проте самі не полишають шукати тих, хто їх обікрав і просять всіх, хто став свідком викрадення номерів, звернутися на 102 або написати їм в коментарях під цією новиною.

Автор: malyarenko Фото: Альона Кисельова
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх