Хто поїде у Кванджу

8.05.2015, 10:13 Переглядів: 2 983

Хто поїде у Кванджу

Кременчуцькі спортсмени за квітень завоювали 7 медалей

У квітні вихованці клубу "Легіон" завоювали 3 золоті, 3 срібні та бронзову медалі. Боксер Андрій Бурдун візьме участь у Всесвітній літній Універсіаді у Кванджу (Корея), а кременчуцькі дзюдоїсти поїдуть на чемпіонаті Європи в Оберварт (Австралія) і чемпіонаті світу в Абу-Дабі (ОАЕ).

 

БОКС

 

Кременчужанин Віталій Покуляк у Хмельницькому завоював "срібло" чемпіонату України серед молоді. За словами представників клубу "Легіон" Віталій правонаступник Дениса Пояцики, який увійшов у ТОП-5 кращих боксерів WSB.

 

ДЗЮДО

 

У Києві на Чемпіонаті України з дзюдо серед юніорів, кременчужанин Каро Марандян завоював срібло, а Єлизавета Каланіна в особистих першостях завоювала "золото" турніру. Ці змагання стали основним етапом відбору до національної збірної для участі в чемпіонаті Європи з дзюдо в Оберварт (Австралія) - 18-20 вересня і чемпіонаті світу в Абу-Дабі (ОАЕ) - 23-27 жовтня.

 

На загальних зборах тренерів і представників були названі наставники, які протягом сезону будуть відповідати за підготовку дзюдоїстів цієї вікової групи. Команду юніорів очолив Василь Волошин із Кременчука, а з дівчатами буде працювати киянка Анна Каштанова.

 

У Сумах кременчужани завоювали 4 медалі Всеукраїнської універсіади з дзюдо. У ваговій категорії понад 78 кг перемогла Єлизавета Каланіна, а у ваговій категорії до 66 кг переміг кременчужанин Андрій Бурдун. Варто відзначити, що у півфіналі змагалися два кременчужанина: Андрій Кушков переміг свого друга Каро Марандяна і пройшов до фіналу, де програв Андрію Бурдуну.

 

За результатами змагань Андрій Бурдун візьме участь в Всесвітній літній Універсіаді, яка пройде 4-8 липня в Кванджу (Корея).

 

Кременчуцьких спортсменів: Єлизавету Каланіну, Каро Марандяна, Андрія Кушкова, Андрія Бурдуна та заслужених тренерів України Василя Волошина (дзюдо) та Михайла Мельника (бокс) привітали з черговими успіхами на недавніх змаганнях та відзначили подяками міського голови.

Автор: Альона Душенко Фото: Ростислав Богданов
Теги: бокс дзюдо
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх