Бій був хорошим, але переміг той, кому руку підняли

2.04.2015, 08:55 Переглядів: 3 913

Бій був хорошим, але переміг той, кому руку підняли

Кременчужанин Дмитро Грінченко провів свій другий бій за "Українських отаманів"

 

28 березня у матчі 11-го туру 5-го сезону Всесвітньої серії боксу "Українські отамани" на виїзді поступилися з рахунком 2:3 "Марокканським атласним Левам".

 

Перемоги у складі нашої команди здобули узбецькі легіонери "Українських отаманів" Хасанбой Дусматов на Хуршидбек Норматов, а от Микола Буценко, Дмитро Грінченко та Арсен Азізов свої бої програли.

 

У цьому році Дмитро Грінченко дебютував за "Українських отаманів" у ваговій категорії до 64 кг в бою проти представника "піднебесної" Туліаовутаі Самрик. До цього часу, Дмитро брав участь в змаганнях, ставши майстером спорту Міжнародного класу - виходив у фінали чемпіонатів України та посідав призові місця на чемпіонатах Європи серед військовослужбовців.

 

Не зважаючи на щільний графік Дмитра "Кременчуцькому Телеграфу" вдалося поспілкуватися з "отаманом", адже цієї п'ятниці кременчужанин вирушає на тренувальну базу в Конча-Заспі.

 

Майстер спорту Олег Гончар, тренер "отамана" Дмитра Грінченка, з яким він працює майже 12 років, поділився своїми враженнями після бою:

 

"Бої були рівними, не можна сказати, що бій програно, просто недопрацював до кінця. В якійсь мірі, можливо, вплинула відсутність часу на адаптацію, наприклад температура у Києві -3, а в Марокко +28, також час на переліт зайняв близько 7 годин.

 

Вважаю, що тренерський склад і боксери - герої, адже на сьогоднішній день в умовах без фінансової підтримки хлопці приїжджають і боксують на належному рівні. Тим більше боксують з такими ж сильними суперниками, які не хочуть програвати в рідних стінах".

 

 

- Хвилювання перед боєм, звичайно, були, адже розумію, що на мене дивиться вся країна, рідні, тренер. Досвідчений кубинський тренер "левів" робив ставку саме на Хамзу Ель Барбарі, триразового чемпіона Марокко, саме тому розклад пар матчевої зустрічі було змінено, - зазначив Грінченко. - Цього разу до зустрічі підготувався краще, ніж з китайцем, це було видно в рингу на останніх раундах.

 

Перед 5 раундом тренер по бою визначив, що у нас із суперником приблизно рівний рахунок, і сказав мені: Діма, давай зберися, у цьому раунді все вирішиться. Адже ми не знаємо рахунку, того, що вам по телевізору показують. Коли закінчився бій, підійшов до тренера, думав, що виграв, але, на жаль ... переміг той, кому руку підняли.

 

Дмитро розповів, що Марокко йому спадобалося, готель в якому жили "Українські отамани" розташовувався за 20 метрів від Атлантичного океану. Жалкує, що із-за щільного графіку не вдалося побачити найбільшу мечеть Африки - мечеть Хасана II у Касабланці, яка стоїть над водою, через скляну підлогу якої можна побачити морські хвилі.

 

Бій був хорошим, але переміг той, кому руку підняли

Три покоління боксерів Гончарів та "отаман" Грінченко

 

Кременчуцька школа боксу вищої категорії має давні і добрі традиції. Серед вихованців СДЮШОР чемпіон світу В'ячеслав Сенченко, віце-чемпіон Європи та неодноразовий чемпіон України Валерій Бражник. Є і зовсім нові імена. Так, суперважкоатлет "Український отаман" Віктор Вихрист протягом останнього часу двічі ставав чемпіном країни. Дмитро Грінченко - майстер спорту Міжнародного класу. Єгор Голуб неодноразово був призером і фіналістом чемпіонатів країни, учасником Чемпіонату світу серед військовослужбовців у Бразилії. Видатні досягнення мають також наші молоді дарування Олександр Христенко і Марюс Гординський.

Теги: бокс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх