Поїхали з нами

Інформація по агенству:

Адреса: м. Кременчук, вул. Шевченка, 46, ТЦ Лідер, 1 поверх, вхід з вулиці
Телефон: (0536) 792-528, (096) 099-15-09, (067) 535-87-59
E-mail: Kremenchug-office@poehalisnami.com
Сайт: http://www.poehalisnami.ua
Години работи:

пн-пт с10.00 до 19.00 , сб с 10.00-16.00, нед-вихідний


Додаткова інформація:

http://www.poehalisnami.ua

«Поїхали з нами» - велика компанія, що динамічно розвивається мережа туристичних агентств. За більш ніж 10-ми річну історію мережа зросла з 1 агентства, розташованого в центрі Києва, до нинішніх розмірів - 205 офісів в 66 містах України. Ми не зупиняється на досягнутому. Щомісяця додаємо по 3-4 офісу в і охоплюємо нові райони різних міст України. Завдяки цьому ми стаємо ближче до Вас.
Співробітники компанії - це команда однодумців - професіоналів, які тривалий час працюють в сфері туризму. За цей час ми особисто об'їздили більшість курортних країн, щоб дати Вам саму правдиву і точну інформацію про відпочинок і грамотно підібрати той варіант, який підійде саме Вам.

 

Партнери «Поїхали з нами» - це більше 80-ти перевірених компаній - операторів, як послуг яких ми впевнені. Спектр цих компаній широкий, що знову ж таки дозволяє нам зробити саме ту пропозицію, яка ідеально Вам підійде, від самих недорогих варіантів, «гарячих» турів до VIP пропозицій. На регулярній основі в мережі компанії проходять акції «HAPPY FRIDAY», в період проведення яких клієнтам надаються максимально можливі знижки на тури.

 

Також «Поїхали з нами» надає послуги з продажу авіа-квитків. Співробітники компанії зможуть підібрати Вам оптимальні, найбільш економічні маршрути, і, якщо буде потрібно, максимально комфортну стиковку при далеких перельотах. Крім того, наше агентство надає послуги з підготовки документів, необхідних для оформлення віз.

 

Наші клієнти - це найбільша наша цінність. В даний момент послугами «Поїхали з нами» скористалося понад 310 000 мандрівників, і щодня свої подорожі нам довіряють близько 400 людей. Ми пишаємося тим, що наші клієнти (близько 45% з них!) Радять нас своїм друзям, родичам і знайомим. А близько 30% користуються нашими послугами постійно, знову і знову повертаючись до нас. Ми, в свою чергу, робимо все можливе, щоб зробити Ваш відпочинок позитивним і незабутнім, намагаємося забезпечити всім необхідним: документами, страховками, додатковою інформацією та ін., щоб Ви відчували себе впевнено під час підготовки та безпосередньо в подорож.

Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх