Розум та краса: у Кременчуці обрали «Королеву КрНУ-2019»

19.05.2019, 18:29 Переглядів: 9 735 Коментарів: 1

 

У цьому році за перемогу у чотирьох номінаціях змагалися 11 претенденток

18 травня у Міському палаці культури пройшов щорічний конкурс «Королева університету-2019», на якому 11 конкурсанток змагалися за право приміряти корону. Судді мали обрати переможниць у чотирьох номінаціях на титули: Королева та Віце-королева університету (для студенток КрНУ), а також Принцеса «Чарівність» та Принцеса «Фантазія» (для учасниць від коледжів та шкіл).


 

Титул Королеви КрНУ отримала Анна Астровська.  


Фінальний тур конкурсу під назвою «Мій Кременчук – джерело почуттів і натхнення» традиційно складався з чотирьох етапів, де претендентки на корону могли продемонструвати себе.



На початку шоу дівчата постали перед глядацьким залом як скульптури у парку, які прокидаються на світанку від перших променів сонця. Красуні були одягнені в ефектні білі вбрання, і справді нагадували довершені витвори, які зійшли з-під легкої руки митця-скульптора. Це дефіле стало першим знайомством членів журі та глядачів з учасницями, адже під час нього прозвучали аудіо-візитівки кожної конкурсантки, де вони розповіли про свій характер, про майбутню професію, захоплення та хобі.

 

Так розпочався І етап: номінація «Інтелект і фантазія». Потім дівчата у відео-форматі представили своє найулюбленіше місце у Кременчуці. Заздалегідь вони отримали завдання обрати куточок, любий серцю, знайти цікаві історичні факти про обрану частину Кременчука та зняти відео. Перший етап завершився справжньою відео-мандрівкою для глядачів у залі, впродовж якої можна було дізнатися багато цікавого про рідне місто.


У цій частині журі оцінювали змістовність промови на відео та красномовність.

 

Переможницею І етапу та найінтелектуальнішою з усіх стала учасниця №11 Вікторія Гнідко, улюблений куточок якої у Кременчуці – це Міський сад.

 

ІІ етап: номінація «Краса і талант» – це творча частина, де конкурсантки розкрили свої таланти. Тут дівчата показали свій хист до танців, співу або поезії. Другий етап проходив паралельно з першим: глядачі дивилися на екрані відеоролик кожної дівчини про Кременчук, а одразу за ним виступ красуні на сцені.

 

Учасниця №1 Олександра Водолазська, студентка факультету економіки і управління, станцювала запальну зумбу під пісню «Деспасіто» і змусила зал сидячи підтанцьовувати їй.

 

Учасниця №2 Ольга Чмирь, студентка факультету права, гуманітарних і соціальних наук, прочитала свій авторський вірш «Без неї», присвячений її мамі.

 

Учасниця №3 Вікторія Кулешина, студентка інституту механіки і транспорту, разом з танцювальним гуртом виконала хореографічний номер під відому пісню «Believer». А червоні рукавички на танцівниках – хоча і маленька деталь – виглядали досить оригінально.

 

Учасниця №4 Олександра Соченок, студентка факультету економіки і управління, разом зі своїм колективом створила вибух драйву на сцені сучасним танцем.

 

Учасниця №5 Юлія Приходько, студентка факультету природничих наук, заспівала пісню «Над Україною» про рідну батьківщину на фоні поля соняшників.

 

Учасниця №6 Анна Астровська, студентка факультету економіки і управління, здивувала зал оригінальною появою – вона спустилася на сцену з-під даху палацу культури. Разом з учасниками колективу «Dance Academy» під пісні «Время и Стекло» Анна створила справжнє музично-танцювальне шоу з елементами акробатики та яскравими феєрверками.

 

Учасниця №7 Яна Батіна, студентка Кременчуцького льотного коледжу НАУ, разом зі студентами свого коледжу станцювала хіп-хоп під швидку танцювальну музику.

 

Учасниця №8 Владлена Должаніца, студентка коледжу КрНУ, у дуеті з Іваном Гончаруком зворушливо виконали ліричну пісню «Давай найдём друг друга» – історію кохання двох сердець.

 

Учасниця №9 Яна Васецька, студентка Медичного коледжу ім. В.І. Литвиненка, заспівала пісню «Квітка», разом з нею виступили учасники танцювального колективу «Арт-денс».

 

Учасниця №10 Валерія Бордюг, учениця ліцею №10 «Лінгвіст», є наймолодшою конкурсанткою, проте у своєму номері вона розкрила серйозну та водночас сумну тему – горе дівчини, яка втратила коханого на війні. Пісня «Кукушка» та хореографічна композиція зробили виступ сильним та глибоким, від нього просто йшли мурашки.

 

Учасниця №11 Вікторія Гнідко, учениця ліцею №30 «Олімп», продекламувала свій авторський вірш «Кременчук» про щиру любов до рідного міста.

 

За результатами ІІ етапу журі обрали найталановитішу фіналістку, нею виявилася учасниця №9 Яна Васецька зі своєю піснею «Квітка».

 

ІІІ етап конкурсної програми: номінація «Привабливість і грація». Цей етап став найпікантнішою частиною шоу, адже дівчата вийшли на сцену у яскравих купальниках та пляжних сукнях. Чарівні красуні продемонстрували свою підготовку до купального сезону та готовність підкорювати кременчуцькі пляжі. У цьому дефіле судді звертали увагу на граціозність, зовнішню красу та привабливість.

 

Найвродливішою серед учасниць у ІІІ етапі стала конкурсантка №3 Вікторія Кулешина.

 

ІV етап: номінація «Шляхетність та жіночність». Наостанок організатори залишили найвишуканішу частину шоу: дефіле у довгих сукнях, якими милувалися глядачі. Привертала увагу до себе завдяки декольте з татуюванням конкурсантка Олександра Соченок, а Анна Астровська виділилася: дещо відступила від правил, її сукня була коротшою, ніж в усіх інших учасниць.

 

Приголомшливе дефіле завершилось хореографічною композицією – фіналістки разом з партнерами виконали вальс у стилі розкішного балу. Красуні зі своїми партнерами вальсували під музичний супровід від володаря 4 премій «Оскар» Дмитра Тьомкіна, який родом з Кременчука. На цьому етапі судді оцінювали вміння триматися (поставу), легку ходу на підборах та квіткові аксесуари.

 

Учасниця №7 Яна Батіна виявилась найжіночнішою з дівчат за думкою журі на останньому етапі.

 

Коли претендентки на перемогу переодягалися у нові вбрання та готувалися до кожного наступного етапу конкурсу, на сцену виходили запрошені гості – молодь, яка виконувала пісенні чи танцювальні номери, декламувала вірші. Цікаво, що виконала пісню «Верни мне музыку» Віце-королева 2011 року Марина Байкова, яка також була ведучою минулорічного конкурсу «Королева університету». Окремо хочеться виділити дефіле зовсім юних учениць та учнів модельної школи «Єва», які презентували відомі бренди одягу. Маленькі модники та модниці не залишили байдужим нікого у залі.

 

То хто ж з претенденток стали принцесами та королевами? Рішення журі було таким.


 

Принцеса «Чарівність» – учасниця №8 Владлена Должаніца, студентка коледжу КрНУ.

 

 

Принцеса «Фантазія» – учасниця №10 Валерія Бордюг, учениця ліцею №10 «Лінгвіст».

 

 

Віце-королевою університету стала Ольга Чмирь, студентка факультету права, гуманітарних і соціальних наук КрНУ.


 

Титул Королеви КрНУ отримала Анна Астровська



 

Нову Королеву за традицією коронувала її попередниця – Інна Калішенко.


Королева університету 2018 року вийшла на сцену зі словами:

– Усі гідні перемоги, але тільки одній пощастить одягти корону.

 

Так і сталося – виборола перемогу учасниця №6 Анна Астровська, студентка факультету економіки і управління КрНУ, та нарешті одягла довгоочікувану корону.

 

Закінчилося шоу «Королева КрНУ-2019» врученням квітів та подарунків від спонсорів конкурсу.


 

За результатами голосування читачів тижневика «ТелеграфЪ», перемогла учасниця №7 Яна Батіна, яка представляла Кременчуцький льотного коледжу НАУ. Вона отримала подарунковий сертифікат від магазину «Стильна панчоха».

Фото: Артем Коваленко

Редакція тижневика "Кременчуцький ТелеграфЪ" дякує партнерам за подарунки для переможниці онлайн голосування на сторінці Instagram за титул «Королева КрНУ» за версією читачів.


Мережа магазинів "Квіти" -  найбільша мережа квіткових магазинів Кременчука.
За квітами -  заходьте в "Квіти"!
пр. Свободи, 32
+380985705500

вул. Троїцька, 61/52 
+380985805500

вул.Небесної сотні,10А
+380987607700


"Стильна Панчоха" - перший спеціалізований  міні-маркет білизни, шкарпеток та панчіх для всієї родини! "Стильна Панчоха" здивує вас масштабом пропозицій!
вул.Троїцька, 70А
вул. Соборна, 15/42, ТЦ "Мега", 3-й поверх.


Автор: Катерина Турубара Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

209
19 травня 2019 22:50

11й номер хорош blush


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх