Озброєних тітушок з Кременчука затримали у Києві

24.12.2016, 10:25 Переглядів: 26 809

Кожному з них за день платили по тисячі гривень 

23 грудня під час сутички при зносі МАФів на Харківському масиві на території будівельного ринку активісти затримали тітушок. У сутичці постраждало 5 осіб. Як видно на відео опублікуване на сторінці facebook Ігоря Громова, учасники сутички говорять, що вони з Кременчука. 

 

 

Хоча з документів, які вилучили у "тітушок", прописка Дніпропетровської області, Російської Федерації та Молдови. Відео зі сторінки Ігоря Громова.

 

- 40 титушек калечивших утром людей на Харьковском радиорынке Киева сданы в полицию. Сейчас получена информация о задержании еще одного автобуса с наемниками. Видео рекомендуется к просмотру всем кто хочет за деньги корупционеров и застройщиков избивать украинцев. Карьера титушки опасна и трудна. Спасибо всем неравнодушним киевлянам, - написав народний депутат Семен Семенченко.

 

 

 

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, конфлікт виник між представниками ринку та товариства, яке орендує землю. Орендар найняв людей та привіз будівельну техніку для встановлення паркану. Натомість підприємці почали зводити барикади. У результаті виник конфлікт, почалася штовханина, у хід пішла цегла та вогнегасники. Також були спроби заблокувати рух. Правоохоронці під час огляду місця події серед іншого вилучили і пляшки з легкозаймистою сумішшю. Внаслідок сутички шестеро потерпілих звернуися за лікарською допомогою.

 

Пізніше затриманих добровольчими батальйонами "тітушок" почали зв'язувати з Кременчуцьким військовим ліцеєм. Активіст Ігор Громов знайшов адресу спортивного клубу, в якому хлопці займаються або займалися. Там вказувалося, що клуб функціонує на базі цього навчального закладу. Також активіст знайшов фото учасників клубу, на яких упізнав хлопців, які фігурували у подіях в Києві. Проте начальник Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою заявив, що цей клуб не працює на базі ліцею з 2012 року. А усі теперішні ліцеїсти під час конфлікту у Києві були на заняттях. Детальніше по лінку:

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх