Дівчина з Полтавщини стала учасницею шоу «Вагітна у 16»

8.04.2024, 15:18 Переглядів: 5 743

 

В рамках шоу Влада з села Попівка розповіла історію, як завагітніла вперше у 13 років

5 квітня телеканал СТБ показав четвертий випуск чергового сезону шоу «Вагітна у 16». Героями випуску стали Влада та Артур із села Попівка, Миргородського району. Дівчина розповіла історію своєї першої вагітності. За словами дівчини, вперше вона завагітніла у 13 років від 25-річного чоловіка. Першу дитина дівчина втратила на четвертому місяці вагітності.

— Вона виходить і говорить: мама, в мене кров. Вона добігає до відра та кричить, в мене вийшла дитина. Ми того малого поклали у коробочку з-під чаю і поховали його, — розповіла мати дівчини.

Вдруге Влада завагітніла від 24 річного Артура. Хлопець брав участь в антитерористичній операції. За словами чоловіка, на війні він втратив друга, після чого не зміг оговтатися та почав часто вживати алкоголь. Вживає алкоголь і родина Влади, про це стало відомо в рамках четвертого випуску шоу. 

У Влади та Артура народилася дівчинка. За кошти телеканалу СТБ родина зробила ДНК-тест, адже мати чоловіка сумнівалася у батьківстві свого сина. СТБ оплатило чоловіку процедуру кодування від алкоголю.

Шоу «Вагітна у 16» телеканал СТБ знімав ще до повномасштабного вторгнення. Як стало відомо з соцмереж Влади, вони з Артуром продовжують жити у селі Попівка. Пара виховує доньку, якій вже два роки.

Нагадаємо, що з 2019 року «віком згоди» в Україні вважається 16. Займатися сексом з людиною, молодшою 16 років, навіть за згодою, заборонено. Громадяни, які досягли 18-річного віку за добровільний секс з партнером молодшим 16-ти можуть отримати до 5 років обмеження/позбавлення волі. А особа від 14 років за добровільний секс з партнером молодшим 14 років, може отримати від 5 до 10 років, а якщо секс був з проникненням — від 8 до 15 років позбавлення волі.


Автор: Лідія Ярославська Відео: СТБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх