«Увесь фінансовий блок дитячої лікарні займався тим, що нещадно грабував своїх колег», — мер Малецький

14.09.2023, 12:24 Переглядів: 6 514 Коментарів: 2

 

Відомо про розкрадання 1,3 млн гривень у медзакладі

Усі працівники, задіяні у схемі розкрадання коштів у Кременчуцькій міській дитячій лікарні, вже звільнилися або звільнені. Про це повідомив міський голова Віталій Малецький на засіданні виконкому 14 вересня:

— Увесь фінансовий блок дитячої лікарні займався тим, що нещадно грабував своїх колег — лікарів, медсестер, санітарок. Ті кошти, які їм давали на зарплати, вони привласнювали й платили собі премії, починаючи з перших днів календарного року — за успішний місяць, квартал, до Дня невідомо кого. Не було контролю з боку директора — це один варіант. І інший: він знав і сприяв. Після того, як правоохоронці поставлять крапку в розслідуванні, буде рішення суду, визнані винні, ми знатимемо всю інформацію.

Служба внутрішнього аудиту задокументувала близько 1,3 млн гривень — ці гроші працівники бухгалтерії сплачували собі на картки, нараховуючи кожен місяць по одній чи дві премії (сумарно десь по 300 тисяч гривень).

— Виконуючий обов’язки директора лікарні за цей період не буде призначений на жодну адміністративну посаду. Я йому це в присутності куратора галузі — начальника департаменту охорони здоров’я — сказав після того, як отримав фінальні документи. Тому що з його боку контроль був неналежний. Усі зібрані документи передали в правоохоронні органи, які проведуть експертизу і дадуть висновки, хто їх підписував. Ця історія припинена, зараз бухгалтерію Кременчуцької міської дитячої лікарні допомагає вести лікарня інтенсивного лікування, до якої дитяча лікарня буде найближчим часом приєднана.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

921
14 вересня 2023 14:31

— Виконуючий обов’язки директора лікарні за цей період не буде призначений на жодну адміністративну посаду. Оце і все покарання?


10 2
739
1
14 вересня 2023 18:51

таке робиться на кожному підприємстві нашого міста. керівному апарату дана така влада, що вони пи  з дя ть гроші мішками і нікого  й нічого не бояться. За роки  ковіту і війни директори підприємств та їх зами, замові зами  просто озолотилися. Тож не дивно, що усі ці негідники прагнуть продовження війни, бо ще не все привласнили,  і, попереду ще єєєє величезні непочаті маштаби  великого грабунку. І, головне усе безнаказано. 


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх