Легко отримати рішення суду - важче завоювати любов дитини: у «Стосується кожного» розповіли про дівчинку з Кременчука

3.09.2021, 15:01 Переглядів: 5 448

 

За рішенням суду вони мали забрати дитину від бабусі, з якою вона прожила майже 4 роки після смерті матері, та передати її батькові. Проте сама дівчинка не бажала йти до батька

4 серпня мешканці багатоповерхівки, що на вул. Мічуріна, усім двором «відбивали» 8-річну дівчинку від судових виконавців. За рішенням суду вони мали забрати дитину від бабусі, з якою вона прожила майже 4 роки після смерті матері, та передати її батькові. Проте сама дівчинка не бажала йти до батька.

У програмі «Стосується кожного» розглянули конфлікт, який почався ще три роки тому. Від важкої хвороби померла молода жінка - Ірина Ворона, залишивши чоловіка, маленьку донечку та старшого сина від першого шлюбу. Тоді її мати, Антоніна Ворона, і вирішила, що дітям дочки буде краще з нею, ніж із зятем, який із самого почату їй не подобався своїм минулим. Бабуся налаштована рішуче. Незважаючи на рішення суду, вона не збирається віддавати батьку свою онуку. Каже, якщо потрібно - всю країну підніме на захист. Адже саме Віталія вона вважає небезпечним для дітей та винним у смерті дочки. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх