«Кременчук фактично наблизився до червоної зони», — керівник області Синєгубов

2.11.2020, 20:35 Переглядів: 12 112 Коментарів: 13

 

До кінця тижня місто може ввійти до зони з найжорсткішими обмеженнями

2 листопада голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов заявив, що Кременчук фактично наблизився до карантинної «червоної зони», повідомляє пресслужба облдержадміністрації.


— За нашими підрахунками, Кременчук фактично наблизився до «червоної зони», тому там теж треба коригувати карантинні заходи, — зазначив він на сьогоднішній нараді в ОДА.


На найближчому засіданні комісії з питань ТЕБ і НС стане відомо, чи введуть у Кременчуці карантинну зону найжорсткіших обмежень. Це може відбутися вже наприкінці тижня.


 

Автор: Богдан Волошко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 13

353
2 листопада 2020 21:27

Про шо каже Синєгубов, то не фактично, то теоретично.

Бо зараз фактично вже обігнало теоретично.

Теоретично Синєгубов показує лише тих, в кого діагноз підтвержено офіційно.

Судячи з кола моїх знайомих, то час на проведення тесту та отримання результату займає тиждень. Кременчук фактично вже наблизився до червоної зони точно.  На скількі я розумію, тестів явно не вистачає це раз, та пропускна здатність лабораторій нища за реальну потребу це два.  


51 4
0
2 листопада 2020 21:58

Дуже хотілося б почути від "товарисча" Сінегубова почути на що він(а також влада представником якої він є) здатен окрім як базікати про обмеження.

 

Те що маємо фактично.

 

Тестування провалено на всі 100%.(де ваше обіцяне массове тестування. Де ІФА тести?)

 

Вже, фактично, навіть людей із двостороннєю пневмонією не шпиталізують. Лікують "по-телефону". Це таке коли взагалі було??

 

У шпиталі (у першій лікарні) бардак такий, що краще б його не було взагалі. Антибіотики всипають тим в кого пневмонії немає... 

 

Смертельні випадки від коронавірусу що реєструють, скоріш за все через невчасну або неадекватну допомогу(як це було описано у матерілах декількох публікацій телеграфу). Спочатку про померлих писали (вік, супутні захворювання). Зараз інформації навіть про вік не пишуть. Невже це лікарська таємниця?


64 2
601
3 листопада 2020 00:18

В дружини корона і пневмонія. Коли були перші кашлі без температури і пропав нюх вона пішла до сімейного, який приймав без маски. Послухав, каже - буде температура тоді приходьте. В той же вечір піднялась до 38. На наступний день пішла знов до нього - випий таблетку і йди работай (!!!). Прийшли вихідні, дружині все гірше. Почало боліти в грудях, викликали швидку. Та приїхала, послухала - у вас все добре, йдіть до сімейного. Кисень 98%.Давай записуватись на прийом через медкард - немає черги! В понеділок я дізнався що лікар на лікарняному, підмінний лікар виявився з головою, послухав, виписав лікування, але все одно дружині гірше і температуру не збиває навіть Німесил. Знов викликали швидку. Послухала - наче з'явилися хрипи. Кисень 95%. Зробили ренген -чисто. Знов до підмінного лікаря, виписали потужні антибіотики. Кисень 93% На наступний день здали на корону, потім пішли вихідні, результат невідомий. Бачу сімейний вже є запис на прийом. Записався на понеділок, прийшли, а на нас очі вирішили - що ви тут робите у вас КОВІД. Пройшло вже 2 тижні хвороби. Я (безсимптомний) по всьому місту їздив в справах. Сімейний наш приймав без маски - можливо він заразив а можливо ми його, і сумніваюсь що він здавав тест на КОВІД.

Тому статистика в нашому місті значно занижена. Скільки ще таких як дружина сімейні лікують на "відцепись", і скількох вони заражають своєю халатністю вам навіть не уявлялось


65 6
4 368
1
3 листопада 2020 03:59

Цитата: Чувааак
скількох вони заражають своєю халатністю вам
а ви маючи усі сімптоми у дружини
Цитата: Чувааак
всьому місту їздив в справах
.....


21 22
0
3 листопада 2020 06:41

У родственника из симптомов только отсутствие запаха и вкуса, температура в норме. У семейного посмотрели, предварительно не ковид. Сказали идти домой ждать, должны приехать на дом взять мазок. На следующий день приехали, ещё на следующий день результат-коронавирус. У сожительници родственника симптомов нет никаких, тест не делали, только 2 недели самоизоляции рекомендовали, теперь дома вдвоем на самоизоляции.


17 3
1 031
3 листопада 2020 09:09

Вот не понимаю МОЗ и МОН , зачем школьникам сидеть по три урока в школах, а остальные уроки потом дома онлайн ??? Что поменяется ? Получается, дети в школах все равно же контактируют (кроме того,многие передвигаются общественном транспорте и т.д..) . Или три урока - не считается контактом ? Что за тупость. !?


44 3
222
3 листопада 2020 09:29

При каких условиях районы будут попадать в красную зону:
* - в случае, если в специальных больницах в течение 5 дней заняты более 75% коек;
*- в случае, если за 14 дней уровень заболеваемости на 100 тысяч населения в 5 раз будет превышать средний по стране.

При имеющейся статистике заболевших, наполняемость кроватей меньше 50%.
Какая к черту красная зона в Кремне?

 


7 10
0
3 листопада 2020 10:51

Цитата: zzzzzz
а ви маючи усі сімптоми у дружини

 

А що він мав робити? У дружини діагноз ковід не встановлено, відповідно він не є контактною особою, ніхто тест йому робити не буде і лікарняний через самоізоляцію не нададуть... Що людина має сказати на роботі? Я не прийду, буду дома сидяти бо у моєї дружини може ковід... а може ні. Думаєте прокатить?

 

Тупо? - Так, ідіотизм. Але не пересічні громадяни це придумали. Є у нас дуже розумні в уряді які пишуть "алгоритми" від яких більше шкоди ніж користі.



Цитата: AEM
На следующий день приехали, ещё на следующий день результат-коронавирус.

 

Вибачаюсь, але це схоже на байку якусь. Не знаю де це таке є, щоб тестували та наступного дня давали результат. Точно не в нас. Тут по декілька днів (5-7) результатів немає, діагнозу ковід немає, хоч в принципі можно його встановити за клінічними проявами без тесту. Тест для хворих із пневмонією, та тими хто втратив нюх - виглядає якось дурнувато. Що там тестувати? Зрозуміло і без тесту...


21 1
0
3 листопада 2020 11:32

Вибачаюсь, але це схоже на байку якусь. Не знаю де це таке є, щоб тестували та наступного дня давали результат.

У нас в Кременчуге так, по крайней мере с моим родственником. Если бы тест был в конце недели, то возможно результат был бы после выходных, а так понедельник-повторный поход к врачу, вторник-тест, среда-результат.


3 2
0
3 листопада 2020 11:52

Цитата: AEM
У нас в Кременчуге так, по крайней мере с моим родственником.

 

Возможно вашим родственникам повезло (если можно конечно это считать везением). Я лично знаю за последнюю неделю три не связанных между собой случая(две семьи как минимум и один ещё человек, как минимум) где результатов наверное нет по сей день. Там точно по нескольку дней их не было, и мне кажется, и сейчас их нету


10 1
0
3 листопада 2020 15:31

Ну да ничего страшного, скоро на средства ковидного фонда снимут сериальчики (наверное с гарантированным эффектом "+100500 к иммунитету от ковид") - будем лечиться просмотрами. 


11 1
27
3 листопада 2020 15:33

Цитата: Чopний Kiт

Ну да ничего страшного, скоро на средства ковидного фонда снимут сериальчики (наверное с гарантированным эффектом "+100500 к иммунитету от ковид") - будем лечиться просмотрами. 

Может в чьей-то извращенной фактазии, люди будут сидеть дома и это смотреть, вместо того, чтобы лазить по улице? 


3 1
137
3 листопада 2020 20:05

Действительно нет смысла ходить школьникам на 3-4 урока.

А толк какой?

Контакт происходит за это время между учителями и учащимися в полной мере.

В педколедже выдали защитные щитки преподователям.

Но только вот смысл? Учащиеся все без масок. Обмен вирусами в полной мере.

У нас интересно все происходит.

В этом году в конце января-феврале около месяца на карантине сидели из-за гриппа.

А теперь 3 урока в день как-то помогут??smirk

 


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх