Кременчужанин штрикнув родича ножем у груди

29.05.2020, 14:51 Переглядів: 3 848

 

Поліція затримала підозрюваного

28 травня медики повідомили до Кременчуцького відділу поліції, що в одній із квартир на вулиці Володимира Великого чоловік отримав ножове поранення грудної клітини. 44-річного потерпілого (1976 р.н. - автор) ушпиталили, - повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини.


Поліція затримала 75-річного родича потерпілого, якого підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. З місця події вилучені речові докази.


Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.


Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


Додано: з ухвали суду про обрання запобіжного заходу стало відомо, що конфлікт виник між батьком і сином. Підозрюваний не заперечував свою причетність до вчинення даного злочину. Повідомив про те, що з сином стався конфлікт під час вечері, під час якого потерпілий перший наніс тілесні ушкодження. Після цього батько не витримав, схопив ножа та вдарив сина, скільки разів не пам`ятає.


Автозаводський суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з обмеженням у часі, заборонивши йому залишати житло з 22.00 по 7.00 наступного дня. Термін запобіжного заходу - 2 місяці. 

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: pl.npu.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх