Спочатку мокра стіна, потім – пліснява: кременчужанка продовжує «пожинати» плоди зимової течі

23.03.2019, 12:02 Переглядів: 9 893 Коментарів: 1

 

«Житлорембудсервіс» про проблему знає і намагатиметься ліквідувати

«ТелеграфЪ» вже розповідав про проблему мокрих стін у квартирі за адресою провулок Кошового, 11. У січні 2019 року на даху почав танути сніг, і вода стікала по стінах будинку. Від цього «страждала» квартира, в якій живе кременчужанка Анна: стіни у квартирі були мокрі.


Наприкінці січня Анна написала кілька заяв «Житлорембудсервісу». Скарги були і щодо розчищення снігу з даху, і збивання бурульок. У двох заявах, які Анна надала для публікації, кременчужанка просила скласти представниками «Житлорембудсервісу» акт-обстеження.


  

Згідно з копією документа, який також надала Анна, акт-обстеження склали через місяць після першого звернення, а саме 27 лютого. Дівчина розповіла, що до того часу стіна підсохла.


В акті-обстеженні висновок такий:


На даний час у зв’язку з неможливістю визначити термін та причини появи можливих порушень оздоблення встановити причинно-наслідковий зв'язок їх появи не вбачається можливим.


 


З приходом весни проблема не зникла, а видозмінилася –  на стінах з’явилася пліснява. Дівчина після появи пліснявих плям знову пішла у «Житлорембудсервіс». Цього разу вимоги у кременчужанки інші: зробити ремонт у її квартирі коштом «Житлорембудсервісу» та не допустити подальше залиття квартири.


 


Анна зняла шпалери на стіні, яка підтікала, і зчистила плісняву. Планує робити ремонт, проте не може цього зробити, адже прийде зима і є велика ймовірність, що проблема повториться.


 

 


Кременчужанка розповіла, що стіни у квартирі підтікають вже багато років. Проте раніше Анна не жила у помешканні. А коли переїхала, то запланувала ремонт. Діючи на випередження, написала заяву в «Житлорембудсервіс», щоб ті ліквідували проблему. Відповіли на заяву кременчужани також через місяць.


 


Виконавчий директор компанії «Житлорембудсервіс» Віктор Волик зазначив, що спеціалісти оглядали покрівлю будинку та поривів чи пошкоджень не виявили. За його словами, найімовірніше вода текла по стіні через велику кількість снігу.


Також Віктор Волик додав, що будуть вирішувати цю проблему і намагатимуться ліквідувати її. На запитання, чому тільки через місяць після заяви склали акт-обстеження, конкретної відповіді не дав.


Виконавчий директор пояснив, що вологість можуть викликати багато причин: промерзла стіна через холод, висока вологість на вулиці. За його словами, не можна назвати конкретну причину, є багато факторів.


Автор: Євгенія Каблучка Фото: Анна Бабенко Джерело відео: Анна Бабенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 031
26 березня 2019 10:52

Там кровля , латаная -перелатаная. Визуально места подтеков не определить , по этому акт-обследование можно считать просто отпиской. 


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх