Астрологічний прогноз на 2019 рік

6.01.2019, 08:27 Переглядів: 6 307

 

Очікуємо на позитивні зміни у житті кожного

 


Овен (21.03–20.04)


Цей рік пройде динамічно, з гонитвою, безперервними сутичками. Шансу на відпочинок немає. Ваша неймовірна енергійність і розгін, який ви поступово наберете, допоможуть пережити цей період і гарантують успіх у кожному окремому випадку. Але, все ж, часом ви будете замислюватися: хто я? Що роблю? І до чого це все веде? Відповіді на ці питання залишіть на 2020-й рік – тоді ви будете краще уявляти собі і мету, і напрямок руху.


На особистому фронті...

...затемнення з початку року. Вірогідно, що нинішні відносини вже вичерпали свій потенціал. Необхідно зрозуміти, хто ви один для одного і чи варті відносини того, щоб їх продовжувати. Весна, квітень, романтика допоможуть розігнати хмари. Може бути, що з новою людиною ви абсолютно несхожі один на одного, але це лише сильніше розпалить вогонь пристрасті.


На професійній ниві...

...новий рік обіцяє велику кількість змін. Кожного разу буде здаватися, що ви перекреслює те все досягнуте і починаєте рухатися у зворотньому напрямку. Може здатися, що ви просто помиляєтеся, раз по раз обираючи невірний шлях.
Намагайтеся втриматися на плаву і чекайте, куди винесе вас потужна хвиля змін. Ситуація заспокоїться не раніше середини 2020-го.


Фінансова ситуація...

...не обіцяє стабільності, але рік закінчиться на оптимістичній ноті.



Тілець (21.04–21.05)

Тельці не дуже люблять зміни, але в цьому році вони прийдуть, хочете ви того чи ні. Найкращий варіант – змиритися і подивитися, яку вигоду з них можна витягти. Готуйтеся, що у найближчі 5 років ваше життя зміниться настільки, що події попереднього десятиліття здаватимуться справами давно минулих днів... Зараз здається, що ви ні за що не зрушите з насидженого місця, але, повірте, ви цілком здатні себе здивувати.


Особисте життя...

...буде наповненим яскравими подіями. Венера і Марс, планети любові, зустрічаються в цьому році лише раз – але саме у «любовному» секторі Тельця. Цей рік – ваш. Причому, це не той випадок, коли людей зводять зовнішні обставини, або «сильний» партнер веде за собою «слабшого». Ваша історія – союз впевнених особистостей, які вирішили бути разом.


У плані кар’єри...

...ви можете відчути, що черговий етап вашої діяльності добігає кінця. Ви встигли домогтися всього, що можливо, на нинішньому місці; настала пора рухатися далі - нехай і без особливого поспіху. Найкраще буде обрати той шлях, що дозволить вам розкрити свій талант і здібності індивідуально, не в рамках якоїсь великої структури або корпорації.


З фінансової точки зору...

...рік обіцяє бути успішним. Не варто забувати про довгострокові інвестиції.



Близнюки (22.05–21.06)

2019 рік – саме той, коли потрібно відмовитися від вашого звичного ставлення до життя, як до гри, в якій ви з радістю хапаєтеся за нові ідеї, і так само швидко залишаєте їх, якщо вони не приносять бажаного результату. Перш ніж діяти, необхідно буде як слід подумати та усвідомити можливі наслідки.
Ви як і раніше можете бути собою – просто намагайтеся, хоча б іноді, враховувати ризики. Не бійтеся вірити в себе, в свої ідеї, інстинкт самозбереження. Думайте на хід вперед, не покладаючись на сліпу удачу, яка допоможе вибратися зі скрутного становища.


На особистому фронті...

...справи обіцяють йти стабільно. Якщо вас пов’язують міцні відносини, вони зміцніють і поглибляться; ви можете сміливо розраховувати на емоційну підтримку тоді, коли вона буде потрібна.


На роботі...

...протягом року ви не раз будете сумніватися в прийнятих рішеннях. Часом буде здаватися, що ви зайшли в глухий кут, а єдиний вихід – все кинути. Шукайте компроміс. Необхідно знайти те, що найбільше відповідає вашим здібностям. Посаду, на якій ви зможете не лише неухильно просуватися вперед, але й отримувати від роботи задоволення.


У фінансовому відношенні...

...рік схильний підносити сюрпризи, а у середині літа ви отримаєте варіанти, які раніше не могли собі дозволити.


 

Рак (22.06–23.07)

2019-й зможе принести вам свободу. Двері, що завжди розкриті перед вами, – настільки звичні, що ви ледь їх помічаєте – раптово почнуть закриватися одна за одною, змушуючи всерйоз задуматися над майбутнім. Ви все ще хочете того ж, що і раніше? Якщо так, чи здійсненні ваші бажання зараз? Все це питання досить непрості. Для вас відкриються маленькі дверцята, що ведуть в зовсім несподіваному напрямі. Шанс невеликий – але це все, що вам потрібно.


На особистому фронті...

...затемнення, яке непросто пережити, але воно піде на користь. Не сподівайтеся звільнитися поверхневими змінами та обіцянками виправитися; вам доведеться грунтовно розібратися в собі і зрозуміти, чого саме ви шукаєте в стосунках. Правила, за якими ви вели гру останні роки, вже не діють; доведеться переписати їх.


На роботі...

...перипетії останніх років змінить період стабільності, і ви надолужите згаяне. Настає переломний момент, коли ви вирішуєте залишити запеклу боротьбу за якусь мету і вийти з гри. Варто прийняти це рішення – ви одразу відчуєте величезне полегшення.


У фінансовому плані...

...початок року буде дуже напруженим, але поступово, позбавляючись від зайвого, ви зможете виправити ситуацію. Обходьте плітки і не захоплюйтеся інтригами, ви можете нашкодити не лише іншим, але й собі. Уникайте сумнівних знайомств, інакше чимало втратите.


 

Лев (24.07–23.08)

Цей рік приведе вас на саму вершину – саме те, чого ви так хотіли! Є лише один нюанс: успіх приходить не зовсім так, як ви собі це уявляли. Настає ваш «золотий вік», і починається він прямо зараз. Єдиний мінус – але й той, відносний – поки ви навіть уявити собі не можете, з якого боку і як прийде успіх. Пам’ятайте, що життя буває щедрим для тих, хто готовий ризикнути і піти невторованим шляхом.


Для справ сердечних...

...рік сприятливий, якщо ви сподівалися розвинути ваш роман, а, може бути, і вступити в постійні відносини. Ідеальний момент настане в середині серпня. Але, в дусі кращих романтичних комедій, варто задати собі питання: чи не помилилися ви з обранцем? Бути може, справжня любов десь зовсім поруч, з тугою спостерігає за тим, що відбувається?


На службових теренах...

...справи йтимуть абсолютно непередбачувано. Вас чекають нові ролі і починання, бо старі проекти, несподівано закінчуються нічим. Можливо, ви занадто зосереджені на тому, щоб діяти у «правильному» ключі – замість того, щоб дозволити долі наштовхнути вас на щось інше.


Фінанси

Уникайте довгострокових зобов’язань, не зв’язуйте себе по руках – вам може знадобитися свобода дії.



Дiва (24.08–23.09)

Не варто у цьому році вкладати великі зусилля у щастябудівництво – дочекайтеся, коли все зроблять за вас, а ви просто скористаєтеся ситуацією. Звісно, можна долучитися до того, що відбувається навколо, але позиція спостерігача буде більш вигідною. Використайте отриманий час на оцінку того, що вже було зроблено та приступайте до здійснення довгострокових планів наприкінці року.


На особистому фронті

На початку року у вас зміниться емоційний настрій. Тримайте ніс за вітром і не бійтеся нових відчуттів. В результаті, в емоційному плані, життя буде яскравим й різноманітним. Друзям може здатися, що у вас ситуація вийшла з-під контролю, але заспокойте їх та отримуйте задоволення.


Кар’єра

Робота, швидше за все, відійде на другий план. Але вже весною ви отримаєте можливість піднятися на нову сходинку, стати лідером і повести за собою інших.


Фінанси

Починаючи одразу з січня ви все впевненіше керуватиме доходами, бюджетом, і це позитивно позначиться на вашому добробуті. Нерішучість піде в небуття.


 

Терези (24.09–23.10)

2019 рік стане роком змін. Більшу частину року ви проведете, перебираючи події і персоналії зі старого життя, немов речі у шафі. Чи буде від них якийсь зиск надалі? Готуйтесь до того, що більшість доведеться викинути.


Особисте життя

Прийшла пора, коли на все можна поглянути раціонально, не вдаючись до сварок і суперечок. Головне, зосередитися на позитивних моментах у відносинах, і перестати повертатися до того, що колись щось пішло не так. Можливо, ви навіть зможете зблизитися з людиною, яка вам була колись дорога. І це не заборонена пристрасть – вам просто приємно бути разом, жартувати, вести задушевні розмови – але зберігаючи шанобливу дистанцію. Захочеться роздути з цього вуглинки полум’я почуття? У вас є для цього все необхідне.


У професійній сфері...

...цілком може бути щось новеньке. Це буде серйозний крок вперед: або підвищення, або зовсім несподіваний поворот у кар’єрі.


З фінансового боку...

...будьте готові до серйозних витрат – попереду вас чекають масштабні зміни. Не варто розслаблятися, а тримайте ситуацію під контролем.

 

Скорпiон (24.10–22.11)

Ви будете поспішати, щоб надолужити все втрачене у 2018-му. Саме зараз ви постанете у своєму справжньому образі, продемонструєте всі свої здібності. З усім цим ви, зрозуміло, цілком здатні впоратися, і раді можливості вступити в гру, хоча публічність цього процесу викликає у вас почуття незручності. Ви воліли б залишатися в тіні, але у цьому році вибору у вас немає.


Особисте життя

Рік буде дуже незвичайним. Ви будуєте стосунки з тими, кому довіряєте, а щоб відчути довіру, потрібен час, але доведеться змиритися з тим, що старі правила і підходи вже не спрацюють. Ви неодноразово зробите помилки, але не хвилюйтеся, ви просто засвоюєте нові правила гри.


На професійній ниві...

...ви або зрозумієте, що досягли абсолютного максимуму, або визнаєте, що поточна робота вам вже нецікава. Єдиний вихід – шукати щось нове, хоча ви можете вирішити на час затриматися на нинішньому місці.


У фінансовому плані...

...рік обіцяє бути одним з кращих – не виключено, що цей момент стане вирішальним фактором, що схиляє вас не поспішати зі змінами.



Стрiлець (23.11–21.12)

2019 рік дасть вам можливість знову стати на ноги й відродить надії на майбутнє. Багато в чому він стане для вас найкращим роком десятиліття. У найближчі місяці вам варто звернути особливу увагу на довгострокові проекти, з перспективою на найближчі 5 чи навіть 10 років. Візьміть приціл вище, так, щоб стріли летіли по дузі якнайдалі, долаючи всі нагальні турботи і падаючи десь там, в майбутньому.


На особистому фронті...

...перспективи виглядають досить непогано. Стрільці знову віднайдуть упевненість і оптимізм, що автоматично підвищить привабливість в очах партнера. У вас буде достатньо шансів зав’язати нові знайомства, закохатися, посваритися, або перевести відносини на новий рівень – варіанти на будь-який смак. Але не задушіть почуття через завищені очікування.


У кар’єрі...

...як і у грошових питаннях, цей рік завершує цілу епоху. Те, як ви працюєте, чим зайняті, як живете ось-ось зміниться й удача не підведе Стрільця.


Фінансові труднощі...

...мають вирішитися до кінця року.



Козеріг (22.12–20.01)

З усіх знаків Зодіаку Козеріг краще за інших розуміє: великі звершення не робляться одразу; все має йти своєю чергою. Народжені під цим знаком амбітні, але, при цьому, спокійні і терплячі. Останні дві якості вам знадобляться у новому році. До чого б вас не кликав внутрішній голос, ви впевнені, що зможете домогтися успіху.


Особисте життя

Час перегорнути сторінку (а то й почати нову главу) в романтичних стосунках. Ви станете шукати відповіді на запитання: можливо, є шанс розбити звичну рутину і відшукати щось нове, хвилююче, несподіване? Не виключено, що до кінця року вам вдасться перетворити найсміливіші мрії в реальність.


На службі...

...можливість проявити себе випаде в квітні і потім знову, в жовтні – але все це рядові події, які під силу зробити «однією лівою». Ви, безумовно, знаєте собі ціну - просто зараз ви мислите масштабніше, замислюючись про життя в цілому, не обмежуючись роботою і кар’єрним ростом.


Фінансове становище...

...також не дає приводів для занепокоєння.

 


Водолiй (21.01–19.02)

2019 рік стосовно вас можна буде описати одним словом – «переїзд». Причому не обов’язково в контексті переїзду на нову квартиру, в інше місто, країну – хоча всі ці варіанти цілком вірогідні. За останні роки ви могли розчаруватися в задачах, які ставите перед собою самі. Занадто часто багатообіцяючі починання закінчувалися нічим, і єдине, що залишається – почати все заново, з чистого аркуша. Від речей, що зберігалися «провсяк випадок», в надії, що коли-небудь вони стануть в нагоді знову, необхідно рішуче позбутися. Якщо ви починаєте нове життя, назад дороги немає.


Особисте життя

До всіх своїх зв’язків необхідно підійти не менш рішуче. Вас продовжують переслідувати розбіжності, які ви з партнером ніяк не можете дозволити. Раз на кілька місяців питання спливає на поверхню, і ви запекло сперечаєтесь; потім, на тлі повсякденних турбот, йде на задній план. На перший погляд, суперечки відбуваються навколо роботи, грошей, способу життя; насправді ж, мова йде про вкрай важливу для Водолія тему – рівність.


На професійній ниві...

...настає тимчасове затишшя. Вимушена бездіяльність, очікування, поки інші гравці зроблять свій хід, надзвичайно вас дратує. Адже у вас стільки планів і лише кілька місяців, щоб втілити їх в життя.


У фінансовому плані...

...ви сповнені ентузіазму, старанно працюєте і отримуєте гідну винагороду.



Риби (20.02–20.03)

2019 рік може здатися абсолютно хаотичним – нескінченні злети і падіння вимотують, не приносячи відчутних дивідендів. Але, якщо поглянути на підсумковий результат в кінці року. Справа йде вперед нешвидко, проте прогрес все ж є!
Варто лише спалахнути черговою блискучою ідеєю, як життя вносить свої корективи, і вам доводиться з жалем відступати. У цей момент ви починаєте відчувати нехай і не настільки яскраву, зате стабільну підтримку, що пропонує куди більш скромну альтернативу. Яким би не був кінцевий результат, ви явно опинитеся у виграші, і про це не варто забувати.


Особисте життя

Емоційна сторона вашого життя у 2019-му зажадає вкрай обережного підходу. Вирішивши залишити старе захоплення заради чогось нового, ви, в результаті, можете виявити, що повертаєтеся назад. Навіть давня і міцна дружба піддасться серйозним випробуванням.


Кар’єрні перспективи...

...на противагу плутанині на особистому фронті, на цей рік виглядають просто блискуче.


Фінанси

У матеріальному плані все теж вельми сприятливо; порівнюючи з минулим роком, не можна не відзначити, що ваше фінансове становище зміцнюється і стабілізується.

Автор: зірки
Теги: зірки

Ви читаєте гороскопи?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх