Разыскиваемого миргородского беглеца Виталия Суржана задержали в Киеве

3.07.2018, 11:07 Переглядів: 12 822

 

Трое подельников злоумышленника уже находятся в изоляторе временного содержания

Разыскиваемого миргородского беглеца Виталия Суржана задержали в Киеве. Об этом на своей странице в facebook сообщил руководитель полиции Полтавской области, Андрей Замахин: 
 

Пять днів і ночей наполегливої роботи поліції Полтавщини дали позитивний результат. Сьогодні вночі оперативниками карного розшуку Полтавщини, разом із колегами з Києва, працівниками СБУ та прокуратури, із залученням спецпідрозділу КОРД, втікач Суржан затриманий та доставлений до спецустанови. Не дивлячись на те, що багато «диванних» експертів та критиканів за ці кілька днів вилили чимало бруду на поліцію, ми продовжували наполегливо виконувати свої обовязки. Результат очевидний! Хочу запевнити мешканців та гостей Полтавщини, що поліція й надалі прикладатиме максимум зусиль задля спокою та безпеки в нашому регіоні!
Принагідно приношу вибачення за завдані упродовж останніх кількох днів певні незручності через посилені заходи із пошуку особливо небезпечного злочинця! Дякую оперативникам за відмінну роботу, а всім громадянам - за розуміння і підтримку!


 


Напомним, что злоумышленник, судимого за бандитизм, разбой, незаконное обращение с оружием и угон, сбежал из зала суда в Миргороде 27 июня.


За информацию о преступнике обещали 50 тысяч гривен вознаграждения, ввели оперативный план «Сирена», в рамках которого проверяли автомобили, а также просили жителей области не сдавать квартиры посуточно и не подбирать попутчиков



Правоохранители задержали троих его подельников: конвоира, снявшего со злоумышленника наручники, женщину, которая принесла и передала в зале суда оружие, а также водителя, помогавшего В. Суржану скрыться. Всем им суд назначил меру пресечения в виде содержания под стражей на 60 дней. 

Автор: Юлия Волынская Джерело фото: Андрей Замахин
Теги: розыск
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх