Dzidzio у Кременчуці: про бороду, сумну павучу love story та дітей

25.09.2017, 13:26 Переглядів: 9 777

Dzidzio у Кременчуці: про бороду, сумну павучу love story та дітей

Пред виступом на «Солодкому Кременчуці» головний бородань країни поспілкувався з журналістами, тож, спеціально для наших читачів, ТЪ старанно записав одкровення Dzidzio

24 вересня хедлайнером фестивалю «Солодкий Кременчук» був гурт Dzidzio, названий на честь його фронтмена Михайла «Dzidzio» Хоми. Перед виступом сам Михайло пообіцяв поспілкуватися з журналістами у холі готелю «Кремінь». Знайти місце було зовсім нескладно, адже попід вікнами готелю зібрався цілий натовп найщиріших фанатів групи - дітлахів. Малеча обліпила вхід до «Кременя» і, чекаючи на кумира, розважалась хором співаючи хіти Dzidzio.

 

Почав розмову Dzidzio із привітання кременчужан зі святом:

 

- Добрий вечір! Вітаю вас з Днем міста. Приїхали привітати Кременчук з Днем міста. Дуже гарне місто. У нас тут є дуже гарна фанатка. Її звати Анастасія Панченко. Супер місто. Будем співати всі пісні, які ви любите. 

 

 

Про Контрабас

 

У серпні в прокат вийшов фільм імені Dzidzio - «Dzidzio. Контрабас», в якому сам Михайло виконав головну роль, тож журналісти одразу ж поцікавились у новоспеченого актора, що йому дається тяжче: музика чи кіно?

 

- І там, і там. Нема легко. І там важко, і там. Тому ми будем поєднювати: і кіно і співи. Тому шо наша країна дуже молода і треба розвивати і кіно і шоу-бізнес. 

 

Про «Оскар»

 

Також бородань зізнався, що мріє про «Оскар»:

 

- То шо я поїду на Оскар, це я клянусь. Стопудово. 

 

Про курорти

 

Розповів Михайло і про те, де полюбляє відпочивати. Як виявилось - вдома, у селі.

 

- Я люблю відпочивати, якшо чесно, там, де народився. Вдома, в маленькому селі, якого майже нема на карті. Його звати Бортники, Львівська область. Я собі туда приїжаю і відновлююсь, але це дуже рідко. Це та хата, де знімались «Ангели чудяться», «Лист до Миколая», «Я їду до мами».

 

Про страхи

 

Розпитали й про історію створення пісні «Бодька».

 

- У мене в туалєті жив павук. Я з ним подружився. Я йому ловив мухи, приносив. Я не знаю, чи він їх їв, не їв. Але коли я побачив, що він засох і здох, як мені було неприємно. Я з ним три місяці дружив. Він вже майже воду за собою в туалєті зливав. Це реальна історія. Я завжди собі з маленької справи роблю велику.

 

- Може він здох від ваших мух, може він таке не їсть?

 

- Він здох через то шо я лишив відкриту форточку, він собі запросив дівчину, вірнуше жінку. І жінка в павуків завжди грубша, пишніша, краща. І вона його з’їла.


- Після цієї трагічної смерті чи не було бажання завести собі екзотичного павука?

 

- Ні, я боюсь павуків. І зміїв боюся. Але він був меленький такий, гарний. Коли я відвідував ту кімнату, він приходив собі, щось лазив. Ми були майже друзі. Хочу завести якусь тваринку, але не маю часу на то. Я думаю, що прийде час і в мене буде і песик, і котик, і равлик, і папугай.

 

Про спорт

 

- Ви завжди у спортивному костюмі, який спорт ви презентуєте?


- Лежу. Відпочиваю. Я не є спортсмен. Зразу кажу, я середній такий статистичний громадянин України, який любе гарно поїсти, гарно любить подумати. Я більше філософ. Мене більше духовність цікавить, ніж спорт.

 

Про авантюризм і прання

 

- Ви авантюрна натура?

 

- Так.

 

- А можете зробити щось ось так і зараз?

 

- Я після виступу подарую комусь свою футболку. Тільки єдина умова: я в тій футболці виступав вже два раза. Я не встиг її перепрати. 

 

Про бороду

 

На саму ж прес-конференцію, крім журналістів, «просочилось» зо 10 дітлахів, які продовжили свої хорові співи і всередині. Співака така увага потішила і він виконав одну пісню разом з малечею. Як раніше писав «ТелеграфЪ», одна з маленьких фанаток поставила під сумнів справжність бороди артиста і Михайло дозволив їй упевнитись, посмикавши його за бороду. Крім того, Михайло дозволив усім дітям перевірити бороду на справжність, а його самого - на терплячість. Борода вистояла. 

 

- Ходи сюда! Попробуй. Нє, не так. Береш двома руками і сильно тянеш, - навчив Михайло малу. – Аааа. Ще раз, сильніше. А давай хто кого перетяне. Ти мене чи я тебе. Ваша відповідь: натуральна чи нє? – Дааа!

 

Про дітей

 

- Я вам скажу так: коли ти робиш щиро, це відчувається. А найбільщу щирість відчувають діти. Шо то не є штучно, шо то не є підло, шо то не є заради грошей, шо то не є заради бізнесу. Якщо ти цим живеш, якщо ти з тим лягаєш спати і просинаєшся, це напевно є натурально. Діти це найбільше відчувають. 

 

До дітей

 

- В цьому житті збувається все. Не гроші вирішують, а ваші бажання, ваші мрії. Якщо ви сильно мрієте – мало. Дуже мрієте – мало. Треба сильно хотіти, і тоді все виходить. Якшо вам хтось говорить, що це не збувається, що це не можливо, а звідки грощі ти на це візьмеш? Забудьте про це. Того нема. Є тільки дуже сильно вірити в то і якась створюється енергія, і все виходить. Ні на одну справу, яку я стровив: і фільм, і арену Львів, і багато концертів, я не мав грошей. 

Фото: Александр Попенко
Автор: ТелеграфЪ Фото: Александр Попенко Відео: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх