Кременчуцькі рибалки у Пслі виловили гранатомет

4.10.2016, 09:26 Переглядів: 8 535

Небезпечну знахідку правоохоронці вилучили

У Кременчуцькому районі на дні річки виявили гранатомет. За інформацією прес-служби поліції, третього жовтня до Кременчуцького районного відділення поліції надійшла інформація від небайдужих рибалок про виявлення зброї.

 

Чоловіки повідомили, що під час підводної риболовлі на відстані близько 300 метрів від залізничного мосту на дні річки Псел вони виявили гранатомет РПГ 26.

 

Кременчуцькі рибалки у Пслі виловили гранатомет

 

«При виїзді слідчо-оперативної групи відділення поліції та за допомогою працівників ДСНС з дна річки, саме там, де вказали рибалки, було піднято бойовий гранатомет РПГ26. Зброю одразу вилучили та направили для проведення відповідної експертизи. Ми вдячні кременчуцьким рибалкам за небайдужість та повідомлення про небезпечну знахідку. І хотілося б також нагадати громадянам про місячник добровільної здачі зброї, що розпочався 1-го жовтня, повідомив Олег Стешенко керівник Кременчуцького районного відділення поліції.

 

За фактом виявлення гранатомету вирішується питання про внесення до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

 

Інформацію про осіб, що причетні до завезення до Кременчуцького району даної РГП просимо надавати на електронну адресу Кременчуцького районного відділення поліції zvern11@pl.npu.gov.ua чи 102.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба Кременчуцького відділення поліції ГУНП в Полтавській області
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх