Леніна та Пролетарську – на капремонт

1.02.2014, 09:59 Переглядів: 4 116

Леніна та Пролетарську – на капремонт

Ремонт дороги на Молодіжний та відновлення асфальтного покриття біля військової частини на вул. Гвардійській цього року таки завершать. Також візьмуться за внутрішньоквартальні проїзди

На фото: Вул. 60 років Жовтня, в районі військової частини – дві із трьох смуг руху все ще чекають на ремонт

 

28 січня міська рада прийняла бюджет Кременчука. У головному фінансовому документі міста записано, скільки коштів піде цього року на капітальний ремонт доріг. Після сесії мер Олег Бабаєв розповів, яким вулицям пощастило найбільше.


– Передусім, ми зробимо цього року вулицю Леніна – від площі Перемоги до вулиці Пролетарської. Ремонтуватимемо не лише проїжджу частину, але й пішохідну зону, – пояснив мер.


Роботи на центральній вулиці Кременчука мали провести ще минулого року. Та через затримку коштів казначейством капітально ремонтувати її не стали. На вул. Леніна лише залатали дірки, нанесли розмітку та пофарбували бордюри до 70-річчя визволення міста.


У планах комунальників на цей рік – закінчити ремонт дороги на просп. 50-річчя Жовтня – від супермаркету «Велмарт» до зупинки «Вул. Радянської Армії». Кошти на цю ділянку вкотре обіцяє надати «Укртатнафта». А ось зробити нову дорогу в районі вул. Радянської Арміїї, де будується школа-дитсадок, вирішили за кошти міського бюджету. На це заплановано витратити 1,4 млн грн.


Також у планах на 2014 рік – втілення багатостраждального проекту розширення вул. Пролетарської.


– Ми усунемо цей «злачний п’ятачок» біля ринку, де постійні затори, – заявив Олег Бабаєв.


За його словами, реконструкція торкнеться не всієї вулиці, а лише частини – від Першотравневої до Бутиріна або Жовтневої. Як казали в мерії раніше, вул. Пролетарську планують розширити на одну смугу, замінити всі комунікації й висадити нові дерева – клени замість каштанів.


Також за кошти «Укравтодору» в місті збираються завершити укладання асфальту на вул. 60 років Жовтня, в районі військової частини на вул. Гвардійській – дві із трьох смуг руху все ще чекають на ремонт.

 

Лотерея


Виграй ремонт дороги у дворі!


Цього року працівники комунального підприємства «Шляхове ремонтно-будівельне управління» візьмуться за внутрішньоквартальні дороги. На всі грошей не вистачить, тож чиновники радять кременчужанам писати про свій побитий асфальт у дворах на адресу Управління житлово-комунального господарства (пл. Перемоги, 2) або в управляючі компанії чи просити про це депутата на окрузі. В такому разі, можливо, ваші дороги потраплять до списку тих, де запланований ремонт – разом із учасниками антирейтингу «Супер-яма», який складала редакція «Телеграфа» спільно з мерією. Тоді перемогла дірка на розі вул. Межової та Андріївської.

 

Леніна та Пролетарську – на капремонт

І це теж обіцяють залатати

Автор: bulashev
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх