Осінь прийде на початку жовтня

25.08.2013, 14:00 Переглядів: 6 639

Осінь прийде на початку жовтня
За прогнозами синоптиків, до середини осені в Україні буде тепло і сонячно, а потім похолоднішає до +10.

Синоптики запевняють, що до кінця календарного літа максимальна температура вдень вже не сягне позначки + 30 градусів. Час від часу буде хмарно, але затяжних злив не передбачається.


Київські синоптики кажуть, що невеличке зниження температури після майже африканської спеки на початку серпня не означатиме прихід осені, оскільки по-літньому тепло буде аж до середини жовтня.


Принаймні, за словами начальника відділу метеорологічних прогнозів Українського гідрометеорологічного центру Людмили Савченко, вересень буде доволі спекотним.
Всі, хто не встиг відпочити влітку, можуть спланувати відпустку на вересень – в Криму буде чудовий оксамитовий сезон.


Народний синоптик з Дніпропетровська Валерій Некрасов погоджується з експертами. Він обіцяє теплий вересень, тож літо триватиме до середини жовтня. А далі почнеться осінь.


– Цього року всюди купа неприємностей: там – спекотно, там – заливає. Але це просто особливість цього літа. Наступного року буде значно легше. А у вересні беріть відпустку, їдьте на море. Там вже не так багато людей, але буде тепло +24... +25 градусів. Те що треба, – запевнив експерт.


Крім того, Валерій Некрасов наголосив, що чудова погода зберігатиметься до 15 жовтня.

 

Коли прийде холод?


Астролог Влад Росс погоджується з синоптиками: останні дні серпня будуть теплими й сонячними, без дощу. Він також обіцяє оксамитовий сезон.
– До 20-х чисел жовтня триватиме бабине літо. Отже буде тепла погода, гарний врожай, як я прогнозував раніше. Сміливо плануйте відпустки на перший місяць осені. До Криму можна їхати на відпочинок навіть у жовтні – буде і тепло, і сонце. Принаймні до середини жовтня оксамитовий сезон у Криму буде чудовим. А в Карпатах у другій половині вересня дощитиме, це може стати на заваді гарному відпочинку, – розповів Влад Росс в інтерв’ю телеканалу «1+1».


Суттєво похолоднішає, за прогнозом астролога, не раніше другої половини листопада. Саме тоді температура різко знизиться, але до того часу тепло триматиметься. У другій половині вересня українцям слід готуватися до дощів.


Тим часом пан Некрасов вважає, що температура різко знизиться в середині жовтня, відразу до +10 градусів, і підуть холодні дощі. У середині листопада – заморозки, цей місяць також буде дуже холодним і дощовим. Зима почнеться чітко за розкладом 1-2 грудня. А вже 4 грудня піде мокрий сніг.

 

Осінь прийде на початку жовтня

Автор: sokolov
Теги: погода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх