Де у Кременчуці знайти безкоштовний інтернет

16.06.2012, 08:32 Переглядів: 23 685

«ТелеграфЪ» шукав місця з WiFi

Цьогоріч Кременчук наблизився до Європи – і не лише через чемпіонат. До нас нарешті дійшов технічний прогрес і в місті почали з'являтись зони безкоштовного інтернету – WiFi. Знайти їх можна як у кафешках, так просто неба.

 

Найбільше таких місць, звичайно ж, у центрі Кременчука. Вже на вулиці Леніна знайшли два кафе, де можна скористатись інтернетом. Це «Кофеїн» та Lavazza. Для цього просто замовили чашку кави та спитали пароль у персоналу.

 

У «Челентано» така сама система. Щоправда, під час обіду великий наплив людей – поруч примостилась компанія дівчат, бо вільних місць не багато. Якось незатишно, коли хтось через плече заглядає, що ти там робиш.

 

У ТРК «Європа» заходимо до більярдної. Поки чекаємо, коли звільниться стіл, витягаємо ноутбук. Інтернет є, навіть пароль не потрібен.

 

Попити пива, працюючи за ноутбуком, ми змогли в пабі, що на вул. Халаменюка, а також у «Матадорі», що на Пролетарській. Окрім цього, вільний інтернет є в «Бургерклабі», біля скверу «Жовтневий». Також WiFi ми знайшли біля кафе «Ахтамар», щоправда, на самому пляжі, трохи подалі від закладу, «впіймати» його нам вже не вдалось.

 

Врятуватись від спеки і паралельно поблукати у всесвітній мережі можна у «МакДональдсі». Тут є навіть кілька «козирних» місць, де можна поставити ноутбук на підзарядку.

Ідемо шукати вільний інтернет просто неба. Ще минулого року він з’явився у Придніпровському – тут вам пропонують під'єднатись до паркової мережі. Вводити пароль не потрібно. Працює інтернет добре – можна і фільм подивитись. Хоча для вільного перегляду варто знайти місце якомога далі від кущів – ми обрали «неправильну» лавочку прямо біля входу, і навіть вдень нас мало не з'їли комарі.

 

Із цього року і в інших скверах та парках можна користуватися WiFi. Для цього потрібно ввести пароль – RIDNE MISTO. Ми успішно під'єднались до всесвітньої мережі на бульварі Пушкіна та біля фонтану, що в районі зупинки «Вічно живим». Такий самий інтернет є у парках Миру, Ювілейному, Воінів-Інтернаціоналістів, у Міському саду, скверах «Жовтневому», «Сосновому» та сквері, що біля центральної прохідної КВБЗ. Єдиний мінус роботи з ноутбуком на вулиці – через сонце роздивитись, що ж там на екрані, доволі складно. А в обідній час у спеку перегрівається не лише ноутбук, але й мозок.

 

В ТЕМУ

Скористатись вільним інтернетом і комп’ютером ви можете в міських бібліотеках. Кожен кременчужанин має право годину працювати безкоштовно, а потім – в залежності від черги. Це стосується бібліотек, що на вул. Щорса, Леніна, Гвардійській, Республіканській. Для цьго потрібно лише бути зарєстрованим у бібліотеці.

 

НА ЗАМІТКУ

 

– Я почула, що безкоштовний інтернет є біля «МакДональдсу». Сіла на лавочку із телефоном, почала користуватись. І за 10 хвилин з мого рахунку зникли майже 30 гривень, – ділиться кременчужанка Ірина.

Виявилось, що вона просто не налаштувала на телефоні Wi-Fi, тому користувалась інтернетом через свого мобільного оператора. Тому обов’язково перевіряйте свої налаштування.

 

P.S. Якщо ви знаєте інші місця, де можна безкоштовно під'єднатись до все­світньої мережі, поділіться у коментарях під цією статтєю.

Автор: editor
Теги: Интернет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх