«Техніка читання»

8.11.2007, 16:12 Переглядів: 4 101
Цей гурт вже добре знайомий кременчуцьким слухачам. Хлопців часто можна побачити на міських концертах та різноманітних заходах. З «Молодіжною редакцією» Алекс та Сергій поділилися своїми амбітними планами на майбутнє.

Склад гурту:
Сафронов Олексій (MC Tin) – тексти, музика
Павлюк Сергій – тексти
П’ятницький Роман (Dj Bizone) – аранжування, зведення, мастерінг

– Як утворився гурт?
– Алекс: Ще влітку минулого року, коли ми працювали разом із Сергієм у літньому таборі, написали примітивненьку пісню. За 20 хвилин вигадали текст, ще за 15 нарізали музику. Ось так ми і створили свою першу пісню і стали гуртом. До того ж я змалечку займався музикою. Приблизно з 13-14 років я почав писати тексти, а потім музику.
– На кого з зірок ви б хотіли бути схожими?
– У нас є приклад для насліднування – гурт «ТНМК». Але це не плагіат, і ми не «косимо» під них. Просто «ТНМК» стали відправним «пунктом» для нас.
– Ви вже виступали на якихось заходах?
– Виступали в «Зебрі». Перший наш виступ відбувся на «Міс Осінь-2006» серед шкіл Молодіжного. Також нещодавно виграли «Екстрім зону» у номінації «кращий реп-гурт». Ще виступали на всіх міських святах.
– Як публіка вас приймає?
– Судячи з реакції залу – непогано. Дівчата на наших виступах дуже бурхливо поводяться. Іноді почуваємось Дімами Біланами (сміються).
– Які ваші плани на майбутнє?
– Ой, дуже хочеться стати популярними, заробляти купу грошей, випускати альбоми та знімати кліпи, побудувати свою звукозаписну студію. А також  купити найдорожчу машину в світі, щоб усі дівчати були від нас просто в шоці! А в планах на зватра, післязавтра – концерт у центрі Нью-Йорка (сміються). А якщо серйозно, то найближчий час – принаймні просто продовжувати творчу діяльність. Не бачу сенсу закінчувати розпочате.

Настя ЗАХАРЕНКО



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх