Альтернатива: Need for Speed, Або адреналін без ризику для життя

15.02.2007, 16:02 Переглядів: 2 497
Сідаєш. Умикаєш свій коханий комп’ютер, та… поринаєш у світ ризику, шаленої швидкості та крутих тачок – у світ комп’ютерної іграшки Need for Speed..

NFS – це серія іграшок, яка включає в себе багатенько версій. Дві останні версії, які порадували любителів доріг, –  NFS «Most Wanted» (2005р.)  та   NFS «Carbon» (2006р.)
Щодо першої. Починаєш грати – і тебе відразу ж поглинає шалений темп вулично-автомобільного життя. У тебе буде 15 суперників, на чолі яких – «великий та страшний» головний рейсер міста. «Побивши» його, ти виграєш усю гонку. Але до нього – як до неба рачки: купа важких заїздів вулицями приморського міста, дорогущий тюнинг авто… А ще й копи на хвості сидітимуть, і ти будеш змушений тікати від них потаємними доріжками, або тобі світить штраф, чи навіть конфіскація машини. До речі, дуже цікаво спостерігати, як машини стражів порядку розбиваються цілими толпами, з димом та брязкотом… І все – тільки через тебе… О це кайф… :)
Новіша за «Most Wanted» - версія «Carbon». На цей раз ти, любий гонщику, будеш гасати по нічних вуличках, відвойовуючи райони міста у street racer’них банд. У тебе буде своя команда з кількох вуличних рейсерів. Найяскравіше у грі, мабуть, – це парні гонки по гірському серпантину. Тільки уяви: з одного боку траси гора, а з іншого – прірва, у яку можна запросто звалитися; їдеш у абсолютній темряві, покладаючись лише на світло фар, інтуїцію та так зване почуття дороги… Нерви натягнуті, у крові адреналін та реальне відчуття салону автомобіля і дороги за вікном… І все мчи і мчиш…
Обидві версії мають непогану графіку, музичне супроводження та доволі зрозуміле меню. Око радує гарний вибір не менш гарних тачок, які ти сам зможеш покращувати – і в технічному, і в зовнішньому плані. І навіть, якщо ти не ас у гоночній справі, все одно отримаєш насолоду від заїздів по живописних трасах віртуальних міст.
Отже, якщо ти з дитинства полюбляєш машинки, але не бажаєш ризикувати життям на реальній трасі, то ці іграшки саме для тебе. Кермо у руки-та вперед,- назустріч перемогам. 

Ульяна СИЗОНОВА (Sade)



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх