ГУД:МОВ: «Монопол:я»

21.09.2006, 20:09 Переглядів: 2 249
Український музикант, колишній учасник гурту “Океан Ельзи” Павло Гудімов закінчив роботу над своїм другим альбомом “Монопол:я”.
Альбом записаний у студії Віктора Странніка, одного з найкращих саунд-продюсерів країни. Різниця між новим альбомом і попереднім (“Трампл:ни”) – зміна статусу гурту “Гуд:мов”. Якщо на етапі запису “Трампл:нів” це був B-side-проект Павла Гудімова, то до моменту реалізації ідеї другого альбому гурт став колективом однодумців.

Український музикант, колишній учасник гурту “Океан Ельзи” Павло Гудімов закінчив роботу над своїм другим альбомом “Монопол:я”.
Альбом записаний у студії Віктора Странніка, одного з найкращих саунд-продюсерів країни. Різниця між новим альбомом і попереднім (“Трампл:ни”) – зміна статусу гурту “Гуд:мов”. Якщо на етапі запису “Трампл:нів” це був B-side-проект Павла Гудімова, то до моменту реалізації ідеї другого альбому гурт став колективом однодумців. Вони присвятили роботі над новим матеріалом усі свої сили, час і творчу енергію.
На хіт-сингл альбому, пісню “Зв’язок”, знятий відеокліп (режисер – Олександр Анпілогов). Кліп перебуває у “гарячій” ротації на телебаченні.
Також відзнятий кліп на композицію “Сумую” (режисер – Катя Царик). Прем’єра цієї відеороботи відбудеться у день презентації платівки “Монопол:я”, яка запланована на кінець вересня.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх