Боб Ділан – новий герой чартів

15.09.2006, 19:09 Переглядів: 1 721
Новий альбом Боба Ділана (Bob Dylan) “Modern Times”, реліз якого відбувся 28 серпня, очолив американський чарт у перший же тиждень продажу.
Боб Ділан являється найстаршим музикантом, диску якого вдалося досягти вершини чарту.

Новий альбом Боба Ділана (Bob Dylan) “Modern Times”, реліз якого відбувся 28 серпня, очолив американський чарт у перший же тиждень продажу. Він “посунув” на задній план Крістіну Агілеру, Gnarls Barkley, Періс Хілтон та інших поп-героїв. Це перша за останні 30 років платівка легендарного рокера, яка зайняла першу сходинку хіт-параду. До цього подібним успіхом міг похвалитися тільки лонгплей “Desire”, випущений у 1976-му. Нинішній реліз вже проданий накладом у 192 000 примірників.
Тепер Боб Ділан являється найстаршим музикантом, диску якого вдалося досягти вершини чарту. Його недавні роботи - “Time Out Of Mind ” (1997) та “Love & Theft ” (2001) також були високо оцінені меломанами і попали у першу десятку хіт-парадів. Але не один із цих дисків так і не дібрався до верхньої сходинки.
Одночасно із американським рейтингом покорився новій роботі музиканта і канадський альбомний хіт-парад. У Канаді тижневий наклад “Modern Times” склав 17 тисяч копій.
На початку жовтня співак планує проїхатися із матеріалом свого нового альбому по США і Канаді. Турне триватиме до середини листопада. Компанію Бобу Ділану на концертах складуть The Raconteurs, Foo Fighters і Kings of Leon.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх