“Самотність” від Альони Вінницької…

1.09.2006, 19:09 Переглядів: 2 615
Нещодавно біля столичного Республіканського стадіону співачка Альона Вінницька зняла кліп на пісню ”Самотність”. П’ятихвилинна пісня увійшла до її нового альбому. Слова і музику співачка написала сама.
Майданчиком для кліпу став Київський музей спортивної слави.

Нещодавно біля столичного Республіканського стадіону співачка Альона Вінницька зняла кліп на пісню ”Самотність”. П’ятихвилинна пісня увійшла до її нового альбому. Слова і музику співачка написала сама.
Майданчиком для кліпу став Київський музей спортивної слави. Це — кругле бетонне приміщення просто неба, на стінах якого росте густий плющ.
Вінницька одягнена в чорне. На ній черевики на високих підборах, латексні панчохи, шорти з металевою брошкою на животі та схожий на смокінг піджак. Сережки і кольє — металеві черепи. Груди ледве прикриває мережевний бюстгальтер. На руках рукавички до ліктя. На правому зап’ясті — масивний металевий браслет-змія.
Планували зйомку кліпу на ранок. Але сонце пекло, тому перенесли на вечір. Нал кліпом працювали  київські режисери-близнюки Олександр та Ігор Стеколенки. Олена співала навпроти скляних дверей музею. Перед тим техпрацівники полили асфальт водою зі шланга.
Зйомки тривали до сьомої ранку. На телебаченні відео покажуть на початку вересня.

… а Галліна зняла відео про любов 
Минулого тижня співачка Галліна перетворила павільйон кіностудії ”Укранімафільм” на оранжерею. Підлогу встелила справжнім мохом і травами. Під стіни розклала трохи дерну. На такому імпровізованому тлі співачка знімала кліп ”Все равно, или Субмарина”. Слова написав київський поет Віталій Кіровський, а музику -  столичний композитор Руслан Квінта.
“Майже місяць я займаюся тільки піснями, — зізналася Галліна, яка до того ж є депутатом Київської обласної ради. — А політика мене напрягає. В Київраду ходжу, коли приймають важливі рішення. Слава Богу, це трапляється рідко”.
Знімав кліп київський 24-річний режисер Алан Бадоєв .
“Нове відео співачки присвячене любові, жіночим інтригам та стосункам між чоловіком і жінкою” -, говорить Алан Бадоєв.
Танцювали ж артисти київського шоу-балету “Квест”. Вони вбрані у кумедні барвисті мешти й напудрені перуки. “Наші перуки зроблені із суміші глини, зубного порошку і крему, — пояснює танцюрист у костюмі пажа. — Ми вже монетку підкидали: повилазить після такої маски волосся чи ні”.
“Співачка в кліпі тричі змінить образ, — розповідає стиліст Ольга Навроцька. — Спочатку Галліна танцюватиме в сукні. Потім зніме її і лишиться в корсеті. Сукню й корсет я пошила за два дні. Один метр тканини коштує 300 доларів. На вбрання пішло десь метрів з чотири. У будуарі, — веде далі стиліст, — співачка стрибатиме в салатовому пеньюарі. Його Галліна принесла з дому — зі свого власного гардеробу”.
Кліп ми побачимо вже наприкінці вересня.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх