Дванадцять годин невпинного руху

24.08.2006, 17:08 Переглядів: 1 654
В ніч з 19 на 20 серпня на аеродромі в Недогарках поблизу Кременчука відбувся open-air(вечірка під відкритим небом). На цю «ночь диджей волшебства» очікували всі заядлі тусовщики та клабери не тільки Кременчука та навколишніх міст, а й, навіть, з Києва..
Прохолодної серпневої ночі під час вечірки під відкритим небом було гаряче. І зовсім не хотілося спати.

Вже о п’ятій вечора суботи на діджей-фестиваль під назвою «Мій друг» почали з’їзжатися перші бажаючі відірватися на повну. Організатори заходу закінчували монтувати сцену та настроювати музичну апаратуру. Відпочіваючі ж, щоб скоротити час очікування на початок вечірки, блукали місцевістю, розглядали краєвиди. На жаль, дещо не справдилися очікування з приводу місцевості, оскільки організатори спочатку обіцяли провести open-air на березі річки Псел. «У таку спеку хочеться окунутися у прохолодну водичку, а стояти посеред поля на сонці, спостерігаючи як організатори монтують сцену, або блукати у лісі – не дуже прикольно», - пожалівся нам Сергій – один із відпочиваючих.
Це був перший open-air такого масштабу у діяльності промогрупи After Sound Exotica, тому, зважаючи на короткий час для підготовки заходу, виникали деякі труднощі в організації. Але головна ж «фішка» вечірки – музика та відео-шоу сподобалася усім відпочиваючим. Талановиті ді-джеї з міст Харків, Дніпропетровськ, Київ та Москва не давали їм спокою. Музика діджеїв Snob,Coin, Tolkachev та Jazzy F тягла у танок в прямому розумінні цього слова, тому навіть хвилину спокійно простояти на місці було дуже важко. Навіть дещо прохолодної серпневої ночі на аеродромі під час вечірки під відкритим небом було гаряче. І зовсім не хотілося спати. Правда, дещо кололи ноги стебла із покошеної трави, але народ через деякий час так витоптав місцевість, що вийшов непоганий танцпол.
Родзинкою цього open-air’у став спеціально облаштований волейбольний майданчик. До речі, команди судив запрошений арбітр. Ніколи б не подумали, що такі дівчата та хлопці, що постійно відвідують клуби, так добре грають у волейбол.

Діджеї працювали «на повну» всю ніч, «заводячи» публіку своїми сетами.

Впродовж усього open-air’у відомий шоу-мен київських вечірок - Jazzy F - не давав заснути всім, хто приїхав на вечірку.  Присутнім дуже сподобався його трек зі словами Жириновського.
Що ж стосується віджей-шоу, то воно було просто вражаючим. Якщо, зазвичай, в місцевих клубах під поняттям віджей-шоу розуміють ретрансляцію на екрані записів з якихось популярних європейських дискотек, то, насправді, це не зовсім так. Під час віджей-шоу вечірки «Мій друг» ми побачили уривки із фільму «Страх і ненависть у Лас-Вегасі» та різну комп’ютерну графіку. Складалося враження, що ти знаходишся не просто на open-air’і, а в якомусь незвичайному віртуальному просторі.
Вночі повинен був грати діджей і організатор цієї вечірки – Roman Astanin. Народ чекав на його сет, але за певних обставин він був відкладений. Зате вже на світанку Roman Astanin так добряче розігрів дещо стомлений народ, що ті хотіли продовження open-air’у.

Під музику талановитих діджеїв не можливо було встояти на місці.

Два хлопці – Денис та Сашко розказали нам, що їм дуже сподобалася вечірка саме тим, що є можливість класно відпочити на свіжому повітрі дійсно за містом, як воно і повинно бути за всіма правилами open-air. І додали, що у нас такі вечірки проводяться в основному на центральному пляжі міста.
Приємно було те, що поле, на якому проводилася вечірка, було дуже чистим, адже сміття з нього періодично збирали, і на ранок ні однієї пляшечки не залишилося  поза смітником.
…це був 12-годинний діджейський марафон невпинного руху…

Фото Юра ПОГРЕБНОЙ



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх