Всі на open-air!

17.08.2006, 15:08 Переглядів: 2 514
Ну от, п’ята точка вже затерпла від сидіння на “пентагоні”, нічні клуби міста вже так остогидли, а комп і зовсім дістав, а на кінець літа хочеться чогось незвичайного? Не знаєш, з чого розпочати? Просто візьми в руки телефон та починай обдзвонювати друзів. Скажи їм, щоб вони обдзвонили своїх друзів, а потім просто домовтесь, о котрій ви всі разом поїдете на open-air, що пройде цього вікенду в ніч з суботи на неділю….
Таке візуальне доповнення розсовує межі свідомості - ти ніби знаходишся у віртуальному світі.

Те, що танці – одна з найдревніших людських розваг, зрозуміло всім. Ще з давніх-давен наші далекі предки танцювали з конкретною метою: передати важливу інформацію, відбити ритуал, про радощі та перемоги і, взагалі про стан речей у нелегкому древньому житті. Час минав, і процес танців так захоплював людство, що з розряду «важливої справи» все це перейшло в милу “розважалівку”. Тривало так дуже довго, не одну сотню років, інстинкт танцю нікуди не зник, адже всіляка музика, яка має грув, драйв, і просто штовхає з місця, завжди тягла в танок. Вмілі та спритні вирішили сполучити дві людські радості  - музику та відео. Спочатку були відеокліпи, але потім, коли на танцполі діджеї зводили музику в один невпинний потік, з’явилася ідея те ж саме зробити із зображеннями. Це явище назвали  - віджеїнг. Таким чином було задіяно два задоволення – можна й танцювати й кіно дивитися. Як діджеї в міксах можуть використовувати найрізноманітніший звуковий матеріал, так і віджеїнг вбирає все, що приємно дивитися. Тут можуть бути уривки фільмів, кліпів, рекламні ролики, фото, графіка й багато іншого. Таке візуальне доповнення розсовує межі свідомості  - ти ніби знаходишся у віртуальному світі.
Перші віджеї намагалися вкласти у свої відеомікси певний message, втягнути танцюючих у ті чи інші перипетії життя, або навпаки захопити в глибини абстракції. Потім це перекочувало в модні клуби Голландіїї, Британії, Німеччини та інших «танцюючих» країн. Приголомшуюче враження: ти одночасно насолоджуєшся звуком і зображенням, потрапляєш у світ, який захоплює тебе повністю. Хочеш побачити і у нас щось подібне?
19 серпня в одному з мальовничих куточків Полтавщини прихильники клубної культуру мають змогу потрапити на незвичайний open-air.Чому незвичайний? Бо це буде «ночь диджей волшебства». Допоміг у проведенні open-air’у Сергій Галата. Талановиті діджеї з міст Харків, Дніпропетровськ та Москва жодної хвилини не дадуть вам простояти на місці. Відомий шоу-мен київських вечірок Jazzy F не дасть заснути жодному, хто приїхав на open-air … Впродовж усього open-air’у ви побачите супер віджей-шоу. А вранці можна буде зустріти світанок на чарівному березі річки Псел. Це буде 24 години невпинного руху.
Автобуси на місце проведення open-air’у курсуватимуть щогодини з 16:00 від річкового вокзалу. Більш детальну інформацію шукайте на флаєрах у музичних магазинах, торгівельних центрах міста та за телефонами 80967974785, 35524.
Приємно, що такі актуальні шоу не залишаються закритими в якихось мажорних столичних клубах, а «переміщуються» країною. Плюс, до цього з’являється можливість майже задарма відірватися за реально європейськими стандартами. Дуже добре, що знаходяться люди, які можуть створювати якісні розваги. Адже, перебуваючи в центрі Європи  - географічно, потрібно постаратися не опинитися на задвірках життя. 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх