Опальний Принц: «Рок-Легенди України»

10.08.2006, 19:08 Переглядів: 2 256
Нещодавно у видавництві «Атлантік» вийшла нова платівка дещо позабутого українського гурту «Опальний Принц». Називається ж вона «Рок-легенди України». Ця платівка є покращеним перевиданням альбому 1989 року «Нова Революція», який тоді вийшов лише на магнітофонних касетах. А в 1997 році ця платівка побачила світ у Німеччині з двома додатковими композиціями.

Нещодавно у видавництві «Атлантік» вийшла нова платівка дещо позабутого українського гурту «Опальний Принц». Називається ж вона «Рок-легенди України». Ця платівка є покращеним перевиданням альбому 1989 року «Нова Революція», який тоді вийшов лише на магнітофонних касетах. А в 1997 році ця платівка побачила світ у Німеччині з двома додатковими композиціями. Одна з них - «Піп Іван» - увійшла і в «Рок-Легенди України». Ця річ була створена для стрічки «Піп Іван» і в її записі взяли участь Ніна Матвієнко та співочий дует Автентичне Життя.
Дуже скоро у видавництві «Атлантік» повинна вийти й платівка 1995 року «Амок» проекту Луні Пелен. Він, по суті, є творчим наступником Опального Принца, і в ньому брали участь практично ті ж самі музиканти, але трохи в інших ролях.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх