Фінські монстри перемогли на „Євробаченні-2006”

25.05.2006, 17:05 Переглядів: 4 038
Гурт «Лорді» (Lordi) з Фінляндії став Переможцем престижного європейського музичного конкурсу, фінал якого відбувся в Афінах 20 травня.

Гурт «Лорді» (Lordi) з Фінляндії став Переможцем престижного європейського музичного конкурсу, фінал якого відбувся в Афінах 20 травня. Вони набрали 292 бали. Діма Білан з піснею „Never let you go” («Никогда не отпущу тебя») набрав 248 бали та зайняв друге місце. На третьому місці — боснійський гурт «Харі Мата Харі» (Hari Mata Hari) з 229 балами. Українка Тіна Кароль набрала 145 балів та зайняли 7 місце. Тобто на „Євробачення-2007”, що буде проходити у Фінляндії, Україна поїде відразу у фінал.
Гурт «Лорді» – нетиповий учасник Євробачення. Більшість фінських представників шоу-бізнесу заявляють, що такого на «Євробаченні» ще не було.
Склад гурту: лідер — король зла Лорді (Lordi), басист Окс (Ox), воїн-монстр — ударник Кіта (Kita), оживша мумія — гітарист Амен (Amen) та дівчина, яка виглядала на сцені не меншим монстром - клавішниця Ава (Awa).
Музичні композиції рок-гурту, супроводжувалися великою кількістю спецефектів, та представляли собою поєднання важкого року та сюжетів із фільмів жаху. Лорді називає виступ свого гурту  «театральним рок-шоу, в якому є елементи фільму жахів». В композиціях гурту – теми смерті, зла, кошмарів. Та серед прихильників гурту є навіть маленькі діти. «Ми виглядаємо як монстри, яких можна знайти серед дитячих іграшок», — так пояснює цю популярність Лорді.
Лідер гурту вкотре пояснив, що гурт не завжди правильно сприймають: 'Мільйонний раз повторюю, ми не сатанисти і не прихильники диявола. Ми лише розважаємо глядача. Маски — це наша візитна картка, і тому ви ніколи не побачите нас без них. Це так само, коли б Дід Мороз презентувавши подарунок, зняв свою бороду і сказав „Привіт, малий, це - я , твій тато!”. Президент Фінляндії Тар’я Халонен привітала фінський рок-гурт з перемогою на конкурсі. Як повідомили в президентській канцелярії, привітання фінським виконавцям були надіслані відразу ж після їх перемоги в Афінах.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх