Інтимні прикраси Принца Альберта, або Історія пірсингу

18.05.2006, 17:05 Переглядів: 4 626
Маленький але цікавий екскурс у історію пірсінга розказує про усі види пірсінгу: звідки вони прийши, що означав кожен прокол і у яких випадках його робили..
Ніби щойно з Марсу!

Body Piercing (від англ. - прокол тіла) - явище, що існувало впродовж всього історичного простору, останніми роками стало стрімко проектуватися на тіла молоді. Це викликало неприязнь у найбільш консервативної частини населення, мабуть, зважаючи на незнання або здатність забувати смаки попередніх поколінь.
Пірсінг вух - найбільш ліберальний прояв. У американських індійців вуха кололи чоловікам.Проколи робилися як в мочках, так і в хрящах. У представників європеоїдної раси ця прерогатива довгий час залишалася у жіночої половини. Хоча в царській Росії сережку у вухо вставляли матросу, що вперше перетнув екватор. (Серйозна подія в кар'єрі матроса - серйозна відзнака.) У Британії 70-х форма сережки пройшла всі стадії, які тільки може допустити уява. Але перевага все-таки віддавалася англійській шпильці. І якщо до недавнього часу наш співвітчизник, володар сережки, прирікав себе на звинувачення з боку громадськості в гомосексуальній орієнтації, то зараз,все змінилося. Маючи навіть незчисленну кількість кілець в районі слухового апарату, ви менше всього нагадуватимете інопланетянина або який-небудь пекельний механізм і зможете спокійно ходити по вулицях.

Вушна „раковина”

Розтягування мочок. Цей вид модифікації до нас прийшов із маленького острову Пасха. Жителі цього острову поділялись на дві соціальні групи, одна з яких - довговухі була домінуючою, займала вищий соціальни рівень. Інша група їм прислуговувала. У довговухих були розтягнуті мочки вух. У мочки вставлялись великі коралові або дерев'яні 'пробки', з кожним роком ця 'пробка' замінювалась на все більшу і більшу. Зарахунок цього мочки і розтягувались. Вважалось чим більш розтягнуті мочки тим більш ця особа наближена до божества.

Амур помилився

Пірсінг сосків. серед цивілізованих націй народився в Стародавньому Римі. Багаті римські центуріони, охоронці Юлія Цезаря, носили колечка в сосках як ознака мужності і відваги. А також у вигляді аксесуарів одягу - для підтримки своїх коротких накидок. Світські пані Вікторіанської епохи відстоювали таким чином свою жіночність, збільшуючи розмір і надаючи витонченішу форму грудям. Нинішні рейвери, звичайно, не схожі навіть на легіонерів, а діви, на жаль, розгубили манери. Та цей факт ніяким чином не послужить перешкодою на шляху механічного збудження сосків, недосяжного іншими шляхами.

Модний суперекстрім

Пірсінг пупка у стародавніх єгиптян символізував те, що дана людина володіє громадськими правами. Часи змінилися, і проколений пупок моделі Крісті Тарлінгтон став найсексуальнішим місцем планети. Правда, окрім правильних контурів пупка ця пані наділена і правильними рисами обличчя, зліпки з якого робилися для музею . Тому оспорювати цей титул не так легко.
Принц Альберт - назва колечка, що є атрибутом вікторіанської галантереї. Легенда свідчить: принц Альберт носив таке колечко, вставлене в головку свого пеніса, виходячи з гігієнічних переконань. Даний прокол здійснюється крізь сечовипускальний канал в основі головки. Процедура швидка, біль мінімальний, загоєння майже миттєве, задоволення тривале.

Над темою працювала Іванна СІРЕНКО

 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх